Mom43 mucizesusam hımm anladım peki Doğum ücretini konuştunuz mu bir arkadaş 4000 tl yazmış ama çok geldi bana süsleme falan istemesek fiyat iner mi acaba
UZUME Kızlar bende bartinliyim istanbulda yaşıyorum eger sezeryan olacaksa pek hastane farketmiyor . Normal istiyorsaniz büyükşehirlerde tanidiginiz birileri yokmu ? 1 ay önceden gelip kalirdiniz.
Mom43 UZUME sezeryan düşünüyorum sanırım ya . Devlet tecrübelidir sezeryan konusunda belki ama ben ilgisizlikten dolayı özelde istiyorum . Malum Bartın’da da özel hastahane yok 😔
UZUME Mom43 kuzum zaten 1 gun kalacaksin hastanede normal olsan bende ozelde yap demem ama bilemedim yinede
SibelCeltik Ben de Bartın merkezde yaşıyorum. 18 haftalık hamileyim ve aynı soru işaretleri bende de var. Doğumu nerde yapmak mantıklı araştırıyorum. Doktor olarak kime gidiyorsunuz?
Mom43 SibelCeltik şuan aktıpta Bülent beye gidiyorum iyi bir doktor ama işte Doğum konusu o hastahanede sıkıntı . Zaten sezeryan yapmıyomuş sadece normal Doğum. Benim duyduğuma göre de genelde son anda devlete gönderiyormuş
SibelCeltik Mom43 devlet hastanesinde Rabia Sevinç Hanım, bir de aktıpta Bülent Beye gidiyorum. Ama doğum nerde nasıl olacak hala kafamda soru işaretleri var
Minikmucize19 Arkadaşlar bnde Bartın dayım merkezde yeni taşındık doktora gitmem gerekiyor detaylı ultrason yaptırmam lazım 21 haftalık olduk ama nereye gideceğimi bilemiyorum buradaki hastaneler detaylı ultrason yapıyorlar mı
Mom43 Minikmucize19 şuanda bi tane Aktıp var hani çatmaca ışıklarda var ya küçük bir tıp merkezi orası yapıyor diğer hastahane daha yapım aşamasında
Minikmucize19 Mom43 çok sağol canım bnde yarına randevu aldım ama bilemedim ikitane var diye kafamı karıştırdılar çok teşekkür ederim😊
Minikmucize19 Mom43 evet canım eşimin tayini çıktı burya daha bi kaç gün oldu bi gidiyim bakalım yarın görüyüm doktoru
Mom43 SibelCeltik benimde öyle ya bende genelde aktıpa gidiyorum bazen de devlete gidiyorum burcu hanıma . Karabük’te Doğum yapan çok varmış ama işte ben çok kararsızım
Mom43 SibelCeltik tam karar vermiş değilim ama Zonguldak’ta level hastanesinde Murat bulanık diye bir doktor buldum instagram hesabına falan baktım bana çok iyi geldi haftaya ona gideceğiz inşallah kontrol için . Daha sonra da karar vereceğim nerede yapacağıma
SibelCeltik Mom43 kaçıncı haftadasınız? Benim 24+3, hastanedeki doktorum Rabia Sevinç de gitti kafam iyice karıştı
Mom43 SibelCeltik aaa gitmiş mi gidecek diye duymuştum bende . Ben 31 haftayım şuan sen doğum konusunda ne düşünüyosun Zonguldak ya da Karabük mantıklı mı sence
SibelCeltik Mom43 normal doğum olacaksa başka bir şehre gitmeye gerek var mı bilemiyorum. 25. Haftamdayım bende de hala netleşmedi malesef