Asliiiiiiii Kızlar ben gecelik almayacağım sanırım. Bileklere kadar uzun kollar uzun bulamadım. Zaten aldıklarım da iç gösteriyor iade ettim pijama takımı alacağım. Çok mu sıkıntı yaşarım?
Muneweralp Asliiiiiiii valla bana da çok gereksiz geliyor ayrıca çokta pahallılar her zaman kullanacağım bir şey olsa tamam diyeceğimde onun yerine 3 tane pijama aldım ilk hamileliğimden mavi bir geceliğim vardı geçti koz bu defa ama olsun lazım olursa diye onu alıcam yanıma
Busraae Asliiiiiiii canım ben modanisadan aldım gecelik cok güzel kalitesi ve bilege kadar uzun kollarda uzun
Mgtl Asliiiiiiii valla bende şu çeyiz alırken 6li gecelik seti oluyor ya onun pijamasini kullancam üzerine de sabahligi giycem. Lohusaliklar çok pahalı ve çok da gerekli bisey değil bence 🤗
Meftunbade Gecelikler açıklığı kontrol ederken rahat olur kızlar of de filan uzun gecelikler var onlardan alabilirsiniz düşünsenize sanci cekiyosunuz pijama altını giy çıkart giy çıkart öyle pahalı olmasına gerek yok ben uygun bulursam etiketlerim size
Asliiiiiiii Busraae iç görünüyor mu bunda modanisa dan aldım bir tane bırak çamaşırı bacaklarım görünüyor.
26mrv Asliiiiiiii tam senin dediğin gibi ben almıştım canım iç çamaşır satan bi dükkandan hemde fiyatı 65 tlydi hem baya uzun hemde uzun kollu bide kumaşı çok iyiydi çarşılardaki çamaşırcıları gez istersen bidaha
Oyku10- Asliiiiiiii sürekli ebeler alttan kontrol ettikleri için gerekli bence pazarlarda ucuz oluyor babane gecelikleri gibi çokta pahalı değil ben kaynanamın çeyizde olan geceliklerini giyeceğim normal veya sezeryan kanama felan olursa çöpe gidecek diye
Meftunbade Linkler neden açılmıyor ki 🤔 lc de pijama bölümüne girin kızlar uygulamasından filtreden gecelik kısmını seçin 40 lira 45 liraya efso uzun kollu ic göstermeyen gecelikler var
Meftunbade Doğumdan sonra zaten onu düğmeli pijama tercih edin kolay emzirmek için gecelik sanci zamanı iyi oluyormis