Sudee77 Kızlar cinsiyetini ne zaman öğrendiniz ben şuan 16 haftalığım 4 gün sonra gidicem sizce net gözükür mü bide usg ye girmeden önce çikolata falan diyorlar yapan varmı? 😊
Dilarasavull44 Sudee77 benim arkadsm 11 haftada öğrendi ben 13 haftalik oldum yarın gidicem cinsiyet için 😊
Cigdemanne_01 Sudee77 evet canım gözükmesi lazım artık cinsiyeti tamamen oluşmuş durumda. Evet doktorlar çikolata yiyip de gel bebeğin oynasın diyolar. Ki yiyincede gerçekten oynuyo benim kızım bize dönüp bacaklarını açmıştı 😂😂
Yoncaerim Sudee77 ben 15haftalıgım bugün öğrendim kızım oluyor iyi bi hastaneye giderseniz mutlaka öğrenirsiniz☺️
Gamzegrgl Sudee77 Bizim 16+4 iken doktor kesin kız dedi detaylı ultrasondaki doktorda kız dedi bebeğin duruşuna bağlı ama doktor kemik yapısından falan da anlıyor gelişmiş oluyor çünkü 🤗 Benim içime hep kız doğuyordu öyle oldu😍
Sudee77 Dilarasavull44 benim ilk doktorum tahmin bile yapmadı gideceğim doktor yeni doktorum inşallah öğrenirim 😊
Sudee77 Cigdemanne_01 o zaman bende öyle yapayım ne zaman gitsem bacakları kapalı artık merakım arttı 😂🐣
Umtays1620 Sudee77 aynen cnm Bugün doktora gittim 14+1 haftalık dedi cinsiyet tahmini bile yapmadı iki hafta sonraya kontrolüm var belki onda söyler
Havvow Men Azerbaycandanam kizlar ben 14hafta 3gunluyunde oyrendim amma wubhe edirem axi doktorlar 16 haftadan sonra belli olur deirler_
Sudee77 Yoncaerim 2 doktorumda özelde ydi yaşadığım yerin devlet hastanesinde kadın doğumcular alakasız ilgi göstermiyorlar ne yazıkki
Sibelilhami Sudee77 13 haftalıkken erkek demişlerdi Çarşamba gittim kız dediler bakalım ne olacak benim içinde süpriz 🤗🤗
Eva41 Sudee77 13 haftallıken erkek dediler bugün 17+5 kontrolüm var kesin olarak öğrenirim herhalde :)
Semiha89 Sudee77 aç gitme bişiler ye sonra da çikolata ye cocuk hareketlenir Benim 13 de erkeğe benziyor 14 de de kesin erkek dendi
Busimss Sudee77 ben 12 haftalıkken çikolata yedim girdim hareketlerini net görüyorduk ☺️ Bugün de randevumuz var nasipse yine yiyeceğim nasipse cinsiyeti de söylerim demişti doktorumuz bakalım hayırlısı.