Merrcimek Wishne Dimi Hiç yan etkisi yok. İlk kullanmaya başladığımda biraz kaşınmıştı sonra o da olmadı.
firdevs Tugba34 ben de ilk 3 ay kullandım birde günde 3 defa içiyordum sabah öğlen akşam sadece uyku ve sersemlik dışında bişey hissetmedim herkes de farlı olabilir tabi etkileri 🤗
Naz3365 Tugba34 Tugba34 acayip yapıyo o ilaç dikkat et gece lavaboya kalkınca çok fazla baş dönmesi ve uyku yapar normaldir o
Wishne Tugba34 emin ol vajinal almak daha kolay. Sabah 2 ogle 2 ve aksam 2 dusunsene birde is yerinde oglen yapmam gerekiyo zor olsada artik benim icin kolay.Ilk basta nasil koyabilirim diye korkmusdum ama zamanla daha pratik oldum hem vajinal koyunca emilimi daha kuvvetli biran evvel doktoruna danis derim agizdan cidden zor sersemlik yapiyo
Tugba34 Wishne doktorum zaten vajinal yoldan verdi ama dediğiniz gibi nasıl yaparım korkusu var bende 😐 cuma kontrolüm var sorucam vajinal yola tekrar dönebilir miyim diye 🙄
bebekkaradag Tugba34 Merhabalar, bende aynı sebepten kullanıyorum. Öncelikle çok geçmiş olsun, umarım sağlıcakla alırız kucağımıza bebişlerimizi🙏🏼 Bende de baş dönmesi ve sersemlik yapıyor çok normal☺☺
Funda17 Tugba34 bende kullaniyorum vajinadan 19 haftalikken dusuk tehlikem vardi hala kullaniyorum gece yatarken bi sorun da olmuyor daha iyi olur senin icin