duygusm Oktuayela Hiç yok 😊 meme büyüklüğü yağ dokusuyla, süt üretimi süt bezleriyle alakalıdır. Göğüsleri küçücük olup ikiz bebeklerini bol bol emziren bir arkadaşım var, olmasa onda hiç olmazdı. Hiç kendinize evham yapmayın 🌸
Naz5558 Oktuayela ayy iyi ki açmışsınız sağolun 🌸benim de merak ettiğim bir şey var hanımlar cevap verirse sevinirim göğüslerim küçük ama göğüs ucum biraz büyük. Oğlumu emzirirken biraz büyük geliyordu ağzına midesi bulanıyordu. Hepsini alamayınca da zamanla sütüm azaldı. İkincide de aynısı olur diye çok korkuyorum buna yapabileceğim bir şey var mı 🤷♀️
aytii Naz5558 aynı düşünce benim de aklıma geliyor goguslerim cok kucuk ama geçen gün üstümü değiştirirken kardeşim gördü göğsünün ucu ne kadar büyümüş çocuğun ağzına sığmaz dedi ki daha 16 haftalik falandım o zaman benim de kafama takıldı umarım cevap gelir
Tusubasa Oktuayela koca bir yalan 🙊 annemin gogusleri hiç yok ama ablami beni mama kullanmadan sadece emzirerek büyütmüş ablamda doğum yapti onunda göğüsleri çok küçük tam destekli 75 kullaniyor ama maşallah sütü çok iyi mama vermiyor hem emziriyor hemde sağip dondurucuda sakliyor 😇
aytii Oktuayela benim annemin küçücük göğüsleri vardı 16 ay emmişim zor bıraktırmış haftalarca sütü gelmeye devam etmiş. Darısı başıma inşallah 🙏🏾