Oktuayela Merhabalar :) Benim bir sorum olacakdı . Küçük göğüslülerde süt oluşurmu?çevreden duyumlarım genellikle küçük göğüslü emzirme sıkıntısı yaşar yönünde doğruluk payı varmı ?
Happyprincess Oktuayela Zannetmiyorum kuzenimde hic meme yoktu 75 destekli takıyordu . Ucu olması önemli emzirirken zorluk çekmezsin
Berry Oktuayela hiç ilgisi yok. Süt üretiminin göğüs büyüklüğü ile bir alakası yok süt bezleri ile ilgili bir durum bu yüzden küçük göğüslülerde çok süt büyük göğüslülerde ise hiç süt olmayabilir
Sweetblonde88 Oktuayela kesinlikle yok 75 beden gögüsle mondofon cinsi gibi süt verdim. Buzluk almadı sütümü. Çocugu sütten kestim 3 ay süt yetti 🤦♀️🙈
rabnaz6822 Oktuayela gebe kalmadan önce 70 numara sütyen kullanıyodum Sımdı 22.haftalık hamileyim rahat 80 oluyo 😁
Busimss Oktuayela alakası yok canım önemli olan meme ucu derler bebek rahat tutup çekmesi icin küçük büyük önemli değil de yeter ki süt olsun doysun bebeklerimiz ☺️
Muneweralp Oktuayela asla öyle bir şey yok benim göğüslerim çok küçüktür ama oğlumu baya emzirdim ayrıca bir biberon dolduruyordum sağarak umarım şimdi ikinci gebeliğindeyim yine aynı çoklukta sütüm olur iyi beslendikten sonra göğüsün boyutunun bir önemi yok
ebebegm Oktuayela kesinlikle yok.benimkilerde küçük çocuklarıma gayette süt oldu 2yaşına kadar emdi kızım dahada dolu dolu süt oluyordu.sütümde yarıyordu.tombikti bebeklikleri
kimsebilmesindiye memenin buyuklugiyle ilgisi yok. hormonlar sayasinde sut olisur.takma sen onlari kafana bebegi bol emzir sütünde gelir bebeginde doyar.
Duyguaydin81 Oktuayela alakası yok arkadaşımın göğüsleri baya büyüktü ama sütü azdı şuan bende 8 haftalık hamileyim göğüslerim çok küçüktü ama şimdi baya büyümeye başladı çatladığını farkedince büyüdüğünü anladım yani süt doluyor ondan dediler