Deletedmom00170 DiplomaliEvHanimi insallah sende tez zamanda bütün güzel yürekli kadınlar anne olur içisıra da ben inşallah ben evli degilim yiğenkuzum icin geldim ben 😍
Sirinimm Deletedmom00170 bunuda ilk kez gördüm nasıl bir yiğen aşkı bu bekar olduğunu belli etme görücü çıkar burdan sana 🤣🤣🤣🤣❤️
Deletedmom00170 Adel001 annem ver dedi huzursuzlugu kesilirse acliktandir dedi 2aya girdik Ablası ya Yer onu dezzesi yaa yerr😍
Adel001 Deletedmom00170 oyşş inşallah ondandır başka bişeyi olmasında . Bide bebek suzulayınca öyle ağlıyormuş ya🙄🙄🙄
Adel001 Deletedmom00170 test yapıyordur belki. Ay düşünsene biz burda çatlıyalım o yolda apartmanda falan komşuyla durup sohbet ediyor😂😂😂
Adel001 Deletedmom00170 ya bizde benmiymişim yoksa kuzenimmi zır zır dayanmadan ağlıyormuşum sonda babaannem demişki ona biraz su verin o susuzladı falan kaşıkla bir iki kaşıktan sonra susmuşum🙄🙄🙄 ondan sonra suda vermişler bana
Adel001 Sirinimm ya tabiiki sevicek ☺️☺️☺️☺️☺️ İnsan onun küçüklüğünü falan düşününce bile bir garip oluyor minnoş ayyyy