[silindi] Tugba_O annelik böyle bişey işte ne kadar kendi canın acısa da bebeğim iyi olsun diyor insan :)
Cahidcahide [silindi] canım ben 12 haftadan beri her hafta vuruluyorum ve çok faydasını gördüm. Kanamayı şıp diye kesmese de şükür şuan 32+4 deyim. Progestan ve Pruloton vesilesiyle dir. Doktor artık doğum olur iki hafta içinde dedi ama son hafta bile olsa ben yaptırıyorum iğneyi hastalarıma dedi. Ben hala vuruluyorum
[silindi] Cahidcahide belki de devamlı yaptırınca etkili oluyordur ben şuana kadar sadece iki kere vurundum ara ara kanamam arttıkça acaba düzenli her hafta vurunsaydım daha mı etkili olurdu bilemiyorum doktora sorup o şekilde de bir yol izleyebiliriz belki
Snmgks [silindi] bizim plesantamız aşağıdaydı kanama olmuştu onun için doktor proluton vermişti benimde kesti hala kullanıyorum çok şükür kanama yok, doktorunuzla görüşün isterseniz ya takviye yapar başka ilaçlarla ya da değiştirir
[silindi] Cahidcahide doktora sorup devamlı yaptırayım olmazsa, aile hekimi yazıyor mu iğneyi bilginiz var mı
Cahidcahide [silindi] ama yağlı bir iğne hakkaten. Bir hafta filan canımın yandığını biliyorum. Ağır bir iğne. Ama inşallah şifa olur
[silindi] Cahidcahide evet orda yaptırıyorum da yazdırmamıştım hiç, bana da çok ağrı yaptı ve iğne yeri dokununca taş gibi elime geliyo geçmedi hala ama ne yapalım bebekler için az daha sabır :)
zafacan Selam arkadaşlar bende haftada bir vuruluyorum, kanamam 6. Haftda oldu şuan 14 haftalık olduk.kahverengi kanama ve leke var.doktor serklaj yapalım dedi çok tedirginim serklaj olanınız var mı