zhl12344 Asellinannesi dün gittim canım 1.5 2 cm açılman var dedi ama işte sanırım doktor da bekleyip riske atmak istemiyor haftaya Perşembe 40+2 de başlatabilirim Doğumu kendi gelmezse dedi
Asellinannesi zhl12344 hee anldımm cnmm bnmm dgru bklmm bnde yarın gidicem ne dycek merk edıyorum gecen hfta 1 cm di rahimde yumuşamiştı şimdi bklıycez bklm
zhl12344 Asellinannesi ay evet ya hayırlısı olsun hakkımızda benimde yumuşamış bu arada kendi sancım gelmesini çok isterim ama😃
Destini 40+5 hala tık yok kızlaaarr ☹️☹️☹️ Dün gittim kontrole ne açılma ne sancı ne su eksilmesi hiç bişi yok 🤷♀️ Çok yoruldum artık ağrılardan... pazartesi suni dedi ama ben biraz daha beklicem 🙄
Asellinannesi Destini tatlım bnce doktrun dedıklerını uy Bence artık 40 ı gcınce riskli bnce Sen tabiki kndin için daha ıyısını bılırsın
Destini Asellinannesi doktora bebeğin hareketlerini kontrol etsem normalse gelmesem sancı gelirse gelsem olurmu dedim çünkü herşeyi gayet iyi fazlasıyla dediği için olur sana kalmış dedi çok kararsızım o yüzden bilmiyorum bakalım pazartesi karar Vericem artık 🤷♀️🙄
Derya21d Sulebrk son 6 diyor bugün kontrol var geçen hafta gittiğimde açılma fln yok demişti bakalım ne olacak 🤷🏻♀️🙁
Asellinannesi Destini anldımm canımm hayrlısı olsun inşallahh 40 dan sonra bebek kaaka yıyomus faln dyolar ya bend o yuzden tedırgınım