SerMerEd Tgcycl 5 haftalıkken öğrendim ben de. Ama doktorum o zaman bile beklemem gerektiğini kesin bir hamilelik olmayabileceğini söylemişti. Şu geç döllenme olayı bir sorun olmadığı halde hafta hesabı yapmak şu an bile kafamı karıştırıyor😌
Gkhneminesn Tgcycl ben 45 gun gecinc3 ogrendim adetim 45 gun gecti ve 4 haftalik hamileyim yani 15 gun sonra olmus benim ilk gebeligimde de ayniydi
Ahsenn031013 Tgcycl ben hamileliğimi adetimin gecikmesinin 6. Gününde öğrendim☺️☺️ Şuan 10 haftalık 3 günlüğüz 😍😍
Smaaca Ben adet gecikmesinin 10.günün de çok düşük bir değerle öğrenmiştim doktorlar hala kesin hamilesin diyemeyiz demişlerdi hatta
Aysenrrrr Bendede sanırım mevcut adet tarihime göre 5 hafta ama ultrasonla uyumlu çıkmadı geç döllenme olabilir dedi 😟
Ftmnrr Ben 4 gün sonra ucuz testlerde silik cizgiyle öğrenip 5. Gün kan vermiştim 59 cıkmıstı degerim ben yumurtlama takıbi yapıyodum üç ay hep ayın birinde ikisinde yumurtlamam olurken o ay sekizindenolmustu arada üç hafta olmuş oldu
Tgcycl Ftmnrr ben de Pazartesi gününe kadar beklicem doktora gidicem gebelik değilse de adet söktürücü icip rahatliyim
Tgcycl Gkhneminesn ooo baya geçmiş benim daha bir gün geçti normalde pco görünüm var ama çok duzenlidir adetim. Fix 26. Günde olurum şuan hala ne gelen ne giden var dün kanda 0 di acaba geç döllenme olabilir mi diye düşündüm 16 ve 17. Gün yumurtladim
Belirsiz Gkhneminesn benim 15 gün gecikti en son geçen cuma yapmıştım 0,25 hala olmadım salı doktora randevu aldım inşallah benim de öyledir ya 🙏
SMO Benimde gecikmenin 6. Günü pazartesine randevu aldım eğer gelmezse pazartesi gecikmenin 9. Günü olacak
Ahsenn031013 Tgcycl canım önce 25.0 çıktı kendi doktorumdan randevu alıp gittim 4 gün sonra 302.35 çıktı 2 gün sonra tekrar istendi o zamanda 793.06 çıktı daha sonra zaten normal kontrollerimiz devam etti
Ezgi1990 Tgcycl canim yumurtlamanij ustunden 14 gun gectigi zaman adet olursun eger adet olmazsan gebelik var demektir. Doktorum soyledi ve dedigi gibi de oldu 25 inde yumurtladim 26 yi 1 saydim 14. Gun adet oldum🤷🏻♀️
sryvzozgn Bende adetim 1 hafta geçmişti kan verdim ve değerin 45.12 çıkmıştı geç döllenme olmuştu yani şuan 19+1 haftalık hamileyim çok şükür 🥰
Tgcycl Ezgi1990 cumartesiye kadar olmam lazım o zaman buna göre. Ben en iyisi Pazartesi doktora gideyjm olmazsam o zamana kadar