Hapyannecik Ftmnrr zaten gidip randevu verselerde randevu saatinde giremiyosun sabah erkenden gidip sıra matikten sıra alcan da giriş yapcan da ole gircen ben sabah bi gidiom sekizde aksam beste çıkıyorum bazen 😂
Ftmnrr Hapyannecik insanın her yeri şişiyo oralarda otur otur Allah yardımcımız olsun hersey zor bide o rahatsız yerlerde oturmak cok zor
ceylin4 Betl_ay06 Zübeyde hanım gerçekten çok kalabalık koridorda bazen gecicek yer bulamıyosun ve randevu saati alıp gitsende girememe durumu oluyor
Erenveannesi Shrdrn araya birini sokmadıysanız imkansız kabul etmeleri çünkü 7 yıldır 9. haftada olan kimseyi kabul etmiyorlar 2 doğumumu orda yaptım şimdi de 36 haftalık hamileyim yine orda dosyam.
Erenveannesi MucizeBirKalp ben aldım hemen muayene olabilmiştim 8 haftalıkken o yüzden şamsınız tabi ki var 😊
ceylin4 7.hafta şartı çok katı bende orda takipliyim ama arada tanıdık sokan kişileri görüyorum öyle bir şansınız varsa araştırın derim
EbrarGND MucizeBirKalp canım hamile olanlara internetten yada telefondan hicbir sekilde randevu verilmiyor sadece sekreterlikten alabilirsin yani hastaneye gidip kadın doğum bölümünde sekreterlikten randevu alman lazım
aydandir EbrarGND MucizeBirKalp hacettepe gelen bir pişman sezryan oldum buraaya geldiğime bin püşmnum eskisi gibi değil gidin şehir hastanesine tek kişilik oda mis gibi herkes ilgili.
Erenveannesi Shrdrn benim kuzenim orada sekterlikte çalışıyor bana dediğiniz hala mantıksız geldi kusura bakmayın 😊
Erenveannesi Shrdrn 8. haftada randevu aldığınızı yazmışsınız benimle neden tartışmaya girdiniz ki anlamadım. Zaten benim dediğimi söylüyormuşsunuz.
Ummuhumeyra MucizeBirKalp online randevu yok canım direl gitmen gerekiyor 10 haftalıktan büyük olanlara üctetli bölüme veriliyor 10 haftadan önce gidersen ücretsiz bölüme veriliyor
honeyland Ummuhumeyra Ummuhumeyra benim mi şansım yaver gitti acaba normal muayenede baktılar 10. Haftalık gittiğimde