MucizeBirKalp Ankara hacettepeye gidenlerden yardim istiyorum:( online olarak randevu alabiliyor musunuz? Arayarak nasil alıyorsunuz ? Sanki imkansiz randevu almak nasil yapicam yardim edermisiniz.
Senam19 182yi arayarak yada netten mhrs yazıp ilk çıkan linke tıklayıp oradaki sayfada sağda ortada randevu al var oradanda alabilirsiniz MucizeBirKalp
Shrdrn MucizeBirKalp canim.hastaneye gidip sekreterlikten alman gerekiyo bn oraya gidiyorum muayene olduktan snra bi snraki ayin randrvusunu alip cikiyorum telefon mhrs hic bir sekilde randevu alamiyorsun malesef.. Ben 12 haftadan snra almiyolar die biliyorum bn cunku 8.haftamda gitmistm ranrvu almaya ozman ole dediler
EbrarGND MucizeBirKalp canım hamile olanlara internetten yada telefondan hicbir sekilde randevu verilmiyor sadece sekreterlikten alabilirsin yani hastaneye gidip kadın doğum bölümünde sekreterlikten randevu alman lazım
Ummuhumeyra MucizeBirKalp online randevu yok canım direl gitmen gerekiyor 10 haftalıktan büyük olanlara üctetli bölüme veriliyor 10 haftadan önce gidersen ücretsiz bölüme veriliyor
Harvicell MucizeBirKalp üniversite hastaneleri mhrs de olmaz hacettepenin kendi sitesinden randevu alabilirsin
Ftmnrr MucizeBirKalp evet hastaneye gitmek gerekiyor suan kac haftalıksınız ben 7 haftalıkken gittim geçen hafta kabul etmediler üçretli doktorlar alıyor sadece dediler randevu subattaymıs o zamana 10 haftayı geçiyormus
Ftmnrr Ftmnrr 7 numaralı blok içinde kadın dogum sekreterler veriyor ama direk kaç haftalık oldugunu soruyor cok rica ettim ama vermediler sayfada tanıdıgı olup bnden büyük haftası olan birisi sıra almıs varsa tanıdıgınız onu araya sokabilirsiniz
Ftmnrr MucizeBirKalp evet yokmuş çok geç kalmışsın dedi bana bende gata hastanesine başladım mecburen
Erenveannesi Sadece sabah 8-9 gibi gidip randevu alabilirsiniz aksi imkansızdır. Haftanızın da 8’i geçmemesi gerekir. Kolay gelsin.
MucizeBirKalp Erenveannesi Benim daha cok yeni hamileligim bi sansim var insallah alabilirim yarin sabah gidicem hastaneye
Erenveannesi MucizeBirKalp ben aldım hemen muayene olabilmiştim 8 haftalıkken o yüzden şamsınız tabi ki var 😊
Hapyannecik 3051802 bu numarayi yarin sabah bi ara ama hastaneye gidip alman daha iyi bende hacettepedeyim
Ftmnrr Hapyannecik bende bu numarayı aradım ilk bana hastaneye gelin buradan veriyoruz rabdevuyu dediler
Hapyannecik Ftmnrr hımm o zman hastaneye gitmek sart demekki gerci benim randevumuda eltim almıştı ilk
Ftmnrr Hapyannecik bide bana hacettepenin genel randevu veren numarası verdi üç gün telefonda ulaşmaya calıstık sonra acınca telefondan vermiyorux dediler 🤦🏻♀️
Hapyannecik Ftmnrr zaten gidip randevu verselerde randevu saatinde giremiyosun sabah erkenden gidip sıra matikten sıra alcan da giriş yapcan da ole gircen ben sabah bi gidiom sekizde aksam beste çıkıyorum bazen 😂