3 aya 5 kala anca yazabiliyorum. Çünkü beklediğimden zormus bebek bakmak3 şubat 2017 evlilik tarihimiz. Hamile kaldığım tarih ise 3 şubat 2018 .ilk 12 hafta bulantı kusma ne ararsanız var di.ama ınatla kilo alıyordum.12. Hafta şip diye kesildi.kilo alımında düzene girdi.butun yaz akşamları yürüdüm.sonra bir dondurma alıp eve döndüm. Bu ne perhiz....yani 3 ile 6 ay arası gerçekten hamileliğin balayı imiş. Çok rahattı hem fiziksel hem ruhsal .cok pozitif oluyorsunuz.derken son 3 ay bir tedirginlik zaten uyku yok bir ayağın tuvalette
Neyse uzatmadan anlatmaya çalışayım. Beklenen doğum tarihi 29 ekimdi. Ama benim için de hep erken olacak düşüncesi. Doktorumuz ekim ayının başında plesenta yaşlanması var Duygu bekleyemeyiz ya da hergun kontrol dedi .hocam içimden bir ses 14 ekim diyor dedim .dememe kalmadi 12 sinde nst cekildi 14 ekim sabah 7 de gel dedi
Nisan tarihimiz 🤗çocuk tüm özel günleri babasına yardım olsun diye çiftleri.
Neyse sabah gittik.hersey cok yavaş zaman geçmiyor ben tun gece uykusuz heyecandan
Dedim bekleyin beni birazdan aldıklarında herşey çok hızlı olacak
Derken beni aldılar apar topar .
Asansör anestezi uzmanı iğne- ben sürekli herşey çok cok güzel olacak oğlumu alıp çıkıcam diyorum-anestezi uzmanı aferin diyor kendi kendini motive eden hasta 🤗
Doktorum günaydın dedi eşim girdi
Hocam inat mi ediyor yine dedim biraz zorladılar karnımı çekiyorlar falan ...sonra ingaaaa
O nasıl birşey .ilk kucağına alışın emzirmen .o kadar hizli ilerliyir ki hersey .
Sonra resimlere bakıyorsun. Rüya gibiydi diyorsun .sonra büyüyor günden güne hep bir tedirginlik uykudan bahsetmiyorum bile .önce seni görüyor algılıyor gülüyor...bal oluyorlar bal...kendini çok cok arka plana atıyorsun hep o .o yesin sonra. O uyusun sonra. Ona alalim da sonra ....essiz bir duygu ,cok buyuk bir sorumluluk.uyusa bile akliniz onda cunku ...derin uykudan korkar oldum.
Sezeryan sonrası icin ise ilk yuruyus zordu benim icin.3.gun ayaktasiniz .odak noktaniz beveginiz oldugu icin aciyi es geciyorsunuz aslinda.
Zaman hem cok hizli hem cok yavas geciyor.
Buyuyorlar ve siz hamilelik resimlerinize bakip aaa aradan yillar hecmis gibi diyirsunuz.
Sağlıkla gelsinler. Hep gülsünler .mutlu annelerin mutlu bebekleri olsunlar...
Eşiniz o kadar çok destek olsunki ıyiki deyin hep ıyiki sen varsin.tekrar tekrar aşık olun .Bu kez baba haliyle 🤗