Eylemim Merhabalar. Aydın da olan veya aydın da doğum yapacak olan varmı aranızda? Özel hastanede doğum yapmak istiyorum fiyatları ne kadar.? Birde önerebileceğiniz doktor varmı?
Pinarx9 Eylemim Söke egemed Hastanesi'nde 2000 TL normal doğumda sezaryan da aynı Korcan soya gidiyorum birde Aydın'da Kadriye uğurlu öneriyorlar
Cnsmsl Eylemim Aydanaydn Bende Cenk beye gidiyorum çok memnunum hastahane olarak da iyi bir hastahane doğumu henüz konuşmadık ama geçen bi arkadaş 2bin dedi haftaya kontörolüm var sorarım
Aydanaydn Ben hasan akalına gidiyorum memnunum . Medinovada cenk bey var onada haftaya gideceğim gitmedim ama çok iyi diyorlar . Kadriye uğurluya da iyi diyorlar .
Meriwa Aydanaydn cenk bey normal doğum yapmıyor bilginiz olsun son ana kadar oyalayıp sonra sezeryan diye cıkıyo bilginiz olsun
Eylemim Bende kadın doğuma gidiyordum bazı sebeplerden dolayı bıraktım. Bende şimdi hasan akalın a gidiyorum. Ama hastaneye ayrı hasan akalın a ayrı ücret ödememiz gerekiyo. En az 4.000tl gidecek
Aydanaydn Eylemim bilmiyorum ki benimki daha çok küçük olduğu için doğum fiyatlarına falan hiç bakmadım .
Eylemim Pinarx9 kadriye hanım i duydum ama sürekli doktor değiştirmek ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum.
Eylemim Cnsmsl tamam o zaman haber verebilir misin? Ben hasan akalin a gidiyorum cok iyi bi doktor kendi özel muayenesi var. Dogum u medinovada yaptiriyor. Yani 1800 doktor alcak 2000 tl medinova
Cnsmsl Eylemim Bende Gamze Demirsoya gidiyordum özel oda medinovada Yaptırıyordu ama dediğin gibi hem kendime alıyor hem hastahaneye para veriyoruz birde iğne tahlil artı şeyler ücretli oluyormus bir günlüğüne de 4 5 bin vermek istemedim o yüzden Cenk beye geçtik
secill09 Bende cenk beye gidiyorum canım çok memnunum benimde daha küçük olduğu için doğum fiyatı konuşmadık eğer öğrenen varsa yazsın buraya da biz de öğrenmiş olalıım🙏
Cnsmsl Aydanaydn ilgi olarak çok iyi bilgi olarakta zaten böyle doktor değilde abi kardeş ilişkisi kuruyor hemen ben durumumu anlattım sezeryan olmak istiyorum dedim iyice düşünüp bakalım dedi hangisine tam hazır hissedersen o olsun dedi yarın yine kontrolüm var