Eebbrruu Meltem19 aynen öyle valla agrimayan hic bi yerim yok. Parmak uçlarım.bile agryo 😀😁 eşim de dyo bi çocuk dogurcan ama insana 5 takla attryorsun dyo 😁 her rahatsızlanma da korkup acile gdyoz .
Meltem19 Eebbrruu kontroller harıcı hiç gitmedim ben sonucta içinizde büyüyen melekler var degısımler agrılar normalde boyle seyler moral bozuyo insallah hepımız sağlık sıhhatle yavrularmızı kucagımza alırz🙏🙏
Eebbrruu Meltem19 annelerimiz nasıl çocuk doğurdu bilmiyorum vlla. Hastane yüzü bile görmedim dyor annem evde doğum yaptım dyor.
Neslisah84 firdevs kesinlikle bi arkadaşımda aynı senin gibi çıktı doktoru 20 gün sonra gel dedi acil olsa hemen isterdi sıkıntı stres yapma bebiş etkileniyor hemen herşey güzel olacak merak etme😊
firdevs Neslisah84 çok tatlısın canım teşekkürler içim rahatladı 🙏rabbim ağrısız sızısız sağlıklı Doğum nasip etsin inşallah ❤🤗
Eebbrruu Meltem19 öyle de insan korkuyorum ya birşey mi oldu olck mi acaba dye. Yine de şükürler olsun tabi bu günümüze.
Milen deryam2687 benimde tokluk şekerim 159 çıktı geçen hafta, bu hafta dikkat edip gel yeniden ölçeriz dedi doktorum, sanırım yine yüksek çıkarsa diyetisyene sevk edecek 🤨
ArzuBeli Milen benim tokluk 147 çıktı çokta yüksek değil ama direk diyetistene gönderdi sizi neden yönlendirmedi bir haftadır diyet yapıyorum rahat ettim bence gözükün diyetisyene .
Milen ArzuBeli Doktor da un tuz şekere dikkat et yine gel dedi, tekrar ölçülecek yarın, dikkat ettiğim halde yine yüksek çıkarsa sevk edecek, işin ehli o yönlendirirse giderim diyetisyene 😉
Milen ArzuBeli vede cdden bende fark ettim bu hafta farkı, enerjim arttı yediklerime dikkat edince 👍🏻
Eebbrruu ArzuBeli tokluk da çok yuksek değil ki. Benim açlık 82 tokluk 139 cikmisti diiat et yediklerinde dedi sdce sizde dikkat ederseniz düşer bence