deryam2687 Merhabalar 29. Haftadayım bebek çok kilo alınca açlık tokluk şeker testi yapıldı. Şeker değerleri yüksek çıktı.. Doktorum diyet yapmamı istedi.. Bu durumu yaşayan var mı?
Neslisah84 deryam2687 bende aynı durumdayım diyet yapıyorum patatesin her türlüsü, hamur işi, ekmek, kızartma, tatlı hepsi yasak bi lokma bile yemeyeceksin dikkat edince düzene giriyor
Eebbrruu deryam2687 himm 😑 benim de sınırda tokluk 139. Dikkat etmek gerekyor beyaz ekmek yeme mesela ilk basta. tahilli etmek ye tamamen de kesme ama beyaz ekmeği. Makarna turu patates kızartması fln yeme. Meyve yerken de yaninda ayran iç.
deryam2687 Aysnremir23 bebiş gelişimi 3 hafta önde gidiyor doktor da şekerden şüphelendi doğru çıktı dediği
Eebbrruu deryam2687 yeşilliği de yikadktan snra sirkeli suda bekletebilirsin biraz. Ondan sonra yemeni tavsiye ederim
Meltem19 Kızlar bugun bende yaptrdm benım de aclık 99 tokluk 199 cıktı doktor direk diyetısyene yonlendrdi ama bebegım 4 gün once sadece bide direk size yonlendırmemi yaptı yoksa 3 saatlık bi test yapıldımı
Eebbrruu Meltem19 3 saatlik test nasıl oluyor. Beni diyetisyene gndermedi sınırda çıkmış yediklerine dkkt et dedi sadece.
Meltem19 Eebbrruu sizin cok yüksek degılmıs sınır azaltrsanz düzelir ılk test yüksek cıkınca 3 saatlık bir test oluyomus yükleme yine
Eebbrruu Neslisah84 onlardan da yemek gerekiyor ama azar azar vitaminini almak gerekyormus yine onlardan
firdevs Neslisah84 canım ya benim de sınırda çıkmış açlık tokluk istedi birde ona bakacak çok yüksek çıksaydı 100 lük yükleme isterdi demi ben sonuçları görmedim daha yarın isticem doktorumdan başka doktora sorcam belki o istemez 15 gün sonra gel dedi acil olsa hemen gel derdi demi?😟
Meltem19 Eebbrruu inşallah canım troit cıktı seker cıktı bi bebek doguracagız çürüğe cıktık resmen😂😂😂
Neslisah84 firdevs kesinlikle bi arkadaşımda aynı senin gibi çıktı doktoru 20 gün sonra gel dedi acil olsa hemen isterdi sıkıntı stres yapma bebiş etkileniyor hemen herşey güzel olacak merak etme😊
Eebbrruu Meltem19 aynen öyle valla agrimayan hic bi yerim yok. Parmak uçlarım.bile agryo 😀😁 eşim de dyo bi çocuk dogurcan ama insana 5 takla attryorsun dyo 😁 her rahatsızlanma da korkup acile gdyoz .
Eebbrruu Meltem19 annelerimiz nasıl çocuk doğurdu bilmiyorum vlla. Hastane yüzü bile görmedim dyor annem evde doğum yaptım dyor.