Kubra_dmrr Elifff1601 benim de ilk gebeliğim heyecan bitmiyor ☺ 18+2 deyiz hareketlerini hissettikçe mutlu oluyor insan 🙂
Deletedmom05 Canım benim icime hep erkek doğdu. Oğlum diye sevdimm hep. Ama ruyalarimda hep kız bebek gösterdiler. Senin dediler kucağıma verdiler .hatta.birinde küçücük bi kız çocuğu. Anne ben kızım kiz diye bana kusuyor arkasini dönüyordu. Sonuç oğlum olucak
Elifff1601 Deletedmom05 ben rüyamda hic erkek bebek gormemisim sadece kiyafet aldigimi gordum ve benimde icime erkek doguyor hayirlisi olsun İnsallah 😊
kubranur58 Hemen hemen her gece erkek bebek gördüm rüyamda ama kız dediler bebeğimizi ilk bebeğim hayırlı ahlaklı sağlıklı zeki eksiksiz olsun cinsiyeti önemli değil ama dört doktor da kiz dedi hayırlısı olsun inşllah 😘😘😘
seyydac Elifff1601 ben de 6haftalik iken kız bebek doğurduğumu görmüştüm 26 haftalık olduk kızım olacak inşallah 🙂 rabbim hayırlısını nasip etsin🙂
Elifff1601 seyydac evet benim ablalarimda hamileliklerinde ruyalarinda gormusler. Bi ablamin kizi oldu diger ablamin oglusu yolda 😊🤗
BayanYaman Elifff1601 ben rüyamda görmemiştim ama hep içime erkek doğuyordu eşim rüyasında 3 4 yaşlarında bi kız çocuğu görmüş salıncakta sallıyormuş saçları uzunmuş hadi yeter artık kızım annen bekliyo diyomuş oda baba biraz daha diyomuş sonra 13. Haftada doktor %90 erkek dedi bende bak rüyaların tersi çıkar dedim ama yanılmışım 16da öğrendik ki kızmış 🙈😊😊
Hsna1 Elifff1601 valla genelde erkek bebek görüyordum cinsiyeti öğrenmeye gitmeden gece 3 4 belkide 5 defa ayni ruyayi gordum ultrasonda iki bacak arasında küçücük parmak kadar bir pipi😂😂😂 ertisi günde doktorumuz erkek dedi tam da rüyamdaki gibiydi orda görünüşü 😂😂 sağlıkla kavuşalım ayıpsız kusursuz aklı fikri yerinde olsunlar insallaahhh 💙
ElcnErdgnn 9+5 👶 rüyamda doğum yapmışım ve kucağıma erkek bebek veriyorlardi genel tam tersi derler ama bekleyip görücez artık 😊
Naz3365 Elifff1601 hep kız gördüm oğlum olacak inşallah derlerdi kız görüyosun erkek olacak diye ama bende çok kızım olsun istiyodum