belizdoruk Elifff1601 ben hep erkek bebek gordum kucağında 2 3 kere gordum 4 gun sonra cinsiyetini ogrencem
Tgbabsra Elifff1601 canım hamile kadın erkek bebek görürse kız olacak derler kız görürse erkek tersi çıkar ama kıyafet görmen bilmiyorum piskolojik te olabilir
Aysenurtsr Mirzaveben ben cinsiyeti ogrenmeden 2 gun once erkek bebegi emzirdigimii gormustum 🤗 Gecen hafta gittigimizde erkek oldugunu gordum 🤗
Cesurizmir Benimde rüyamda kızım oluyordu üzerini giydirmek için kıyafetlere uzanıyorum bütün kıyafetler erkek kıyafeti. Neye yorayım bilemedim
Aysenurannesi belizdoruk hayırlısı olsun bebeğiniz erkek ☺ Bende sürekli görüyordum ve gördüğüm çıktı hatta öğrenince şaşırmadım biliyordum çünkü ☺☺
Elifff1601 pPapatya genelde derler hani anne ne hissederse oylede olurmus. Annelik iste daha kucagina almadan sicakligi yüregine işliyoo 🤰😊
Elifff1601 Tgbabsra benimde ilk gebeligimm o yuzden kiz erkek asla farketmezz Rabbim saglikli evlat nasip etsin hepimize 😊
Kubra_dmrr Benim ilk gebeliğim böyle cinsiyeti öğrenmeden heves yapmıştım elim hep erkek kıyafetlerine gidiyordu alamıyordum sürekli rüyamda erkek bebek görüyordum çok şükür oğlum olacak inşallah 👼🏻💙☺
Kubra_dmrr Elifff1601 benim de ilk gebeliğim heyecan bitmiyor ☺ 18+2 deyiz hareketlerini hissettikçe mutlu oluyor insan 🙂