cansucansusu Sezer beye gidiyorum ben de 31. haftamdayım çok memnunum.. tek problem çok hastası var çok yoğun bunu hastaya yansıtmıyor elbette her muaynede detaylıca ilgilendi ama randevu saatiniz geçsede bekleyebiliyorsunuz çoğu zaman
Ecebati Ponciginannesi_ ayrıntılı ultrason 400 o içerde yarım saat kaldığın incelenilen. 4 lü testte sadece kan veriyorsunuz oda en fazla 150 tl
Ponciginannesi_ Ecebati bu ikisi ayrı şeyler mi oluyor? Bazıları aynı şey 4lü tarama ayrıntılı ultrason diyolar
Sedef45 Ponciginannesi_ Aslında dogru söylüyor 4 lü test kan testiydi ben karıştırdım ücret konusu işin içine girince..Rakamı hatırlamıyorum 4 lüde.Ama dörtlüden sonra yapılıyor ardından yani karıştırılması normal ikiside tarama olunca..
Meltemcagdas Sedef45 bilmiyorum ki valla Salih bey normal diyo şuan için ama yaşayıp gorucez siz kaç haftalık
Sedef45 Ponciginannesi_ biz yaptırmıcaz demedigimiz için doktora oda bişey demedi bu konuda fikrim yok
Bebisim12345 Kizlar nurdan hanim veya diger doktorlar en erken kacinci haftada cinsiyet tahmin edip soyluyolar😊
Ponciginannesi_ Bebisim12345 ben salih beye gidiyorum 15. Haftada öğrendim. Belki daha erken gitseydim belli olurmuydu bilmiyorum
Ponciginannesi_ Bebisim12345 eğer muayene zamanın şu ansa git birşey kaybetmezsin. Ama daha varsa boşuna gitme biraz bekle bence 😊