Bebisim12345 Ecebati banada ozgul hanim cok sert gelmisti ilk gittigimde😅😅hatta sorularima cevap bile vermemisti oyuzden doktorumu degistirmistim😅😅
Ecebati Bebisim12345 herkes farklı farklı sanırım 😂😂😂 belki doktorların ruh haline görede değişiyodur
Ponciginannesi_ Bebisim12345 görümcemde çok memnun ondan. Ya zaten biz hastalar hep ilgi bekliyoruz. Sevgiye muhtaç gibi 😂
Bebisim12345 Kizlarr bu arada hepiniz kac haftalik hamilesiniz cok doktorlari elestirdik biraz tanisalim😅😅😍😍
Ecebati Ponciginannesi_ aldırmasanız bile yaptırmakta fayda var bence . Şöyle düşünün allah korusun eğer bir sıkıntı varsa en azından hazırlıklı olup çocuğa o şekilde davranmak ihtiyaçlarına cevap vermek en güzeli. Çok kolay sadece kan veriyorsunuz ins sonuçlarınızda çok güzel çıkar
Ponciginannesi_ Ecebati evet salih beyde böyle söyledi mantıklı geldi. Üf ne bileyim insanlar çok şey söylüyor insanın kafası karışıyor. Aşırı takıyorum duyduklarıma
Ecebati Ponciginannesi_ aynen böyle hikayeler duydum cinsiyet öğrenmek isteyen birine ne mezunusun sen cahilmisin demiş ki kız öğretmen 😑
Bebisim12345 Ponciginannesi_ aynen oyle ilgi veee guler yiz sonra zaten istemsizce baglanip seviyoruz🤷🏻♀️😅
Ecebati Ponciginannesi_ yok hiç takılmayın bence. Kimseyide dinlemeyin bebişin annesi sizsiniz en iyisini siz bilirsiniz
Ponciginannesi_ Ecebati aynen canım. Sen doktoruna gittiğinde muayeneyi kendisimi oluşturuyor yoksa sen mi alıyorsun
Ponciginannesi_ Bebisim12345 ben buraya bursadan gelin geldim. Daha alışamadım 😂 hastane sistemi herşey çok farklı geliyor bana