Mebos Bugün 2 dozu vurdurdum ilkini vurdurduğumdaki gibi bebekte hareket azalması olmaz inşallah 2 dozu vurduranlar nasıl geçti
Sermec Mebos ben 21 haftalıkken vurdurmuştum 2. Dozu o zamanlar cok düzensiz az hareketleri oldugu için hiç farketmedım hareketleri nasıl dıye
Lsbebisim Mebos Canım bende bugun vuruldum korka korka o da bakalım takipteyim hareketleri. Sende takip et bolca dua et inşirah oku.
masalsii Mebos tam olarak hangi haftalarda vuruldunuz ben bugun ilk dozu vuruldum 19+5 im ikincisi için şubatın 10 undan sonra istediğin gün gel dedi ama aşı kartınada martın 2 si yazmış
Mebos Sermec ben doktor azizliğine uğradım 20 24 arası değildi 24 28 arası vurulmak zorunda kaldım hareketleri maşallah yerinde geçen seferde hareketleri azalma olmuştu
Sermec Mebos anladım cnm ben ilkini 17+2 de oldum ikincisi 21 ama benı ası konusunda saglık ocagı yönlendirdi tarih verdı
masalsii Lsbebisim ben zaten arada tek tük hissediyorum hareketlerini hiç anlayamam valla 😂 ama sağlık ocagında kalbini dinledi gümbür gümbürdü😂
Mebos masalsii normalde aralarında 1 ay var aşıların ilki 20 haftada 2. 24 haftada vurulması lazım canım ama benim aksilikler olduğu için 24 28 hafta arasında oldu
Sermec Mebos yo canım şükür sadece ilk dozda bıraz kolum agrımıştı ikinci dozda agrım da olmadı 28+1 haftalık olduk su an cok şükür
masalsii Mebos işte bizim ebe de öyle marta gün verince şaşırdım sonra dedi şubatın 10 undan sonra gel diye
Mebos Sermec ağrım benimde olmadı o konuda sıkıntı yok bebeğim hareketleri biraz azaldı gibi gelmişti doktora gitmiştim hatta
Lsbebisim masalsii Amannn canım maşallah dee öyle devam etsin inşallahh. Bende saat 11 gibi vuruldum hareketlerimiz iyi şuan da sıkıntı yok 😍
Sermec Mebos dediğim gibi canım benım o zamanlar haftam küçüktü acıkcası harketleri falan hiç takıp etmemiştim
Mebos Sermec haklısın canım o konuda bizimki artık durmadığı için takip etmek zorundayım birde korkuyorum hareket etmeyince
Sueda29 Kızlar ben 21 im tetenozu ilk dozu olcam geç mi kaldm acaba .17. Haftada çağrmşlardı nedense erken diye olmak istememştm