Tugbaklc Mececinar en iyisi kışın sonbaharda başlayan hamilelik canım ben 2 çocuğumda da öyle yaşadım çok rahat ettim.hem ödem de az oluyor hem de bebişin en küçük halleri evde geçiyor tam yaz geliyor 5 6 aylık okuyor rahat rahat geziyorum😂
Tugbaklc gezentianne bende aynı oldum çok rahat ettim bebiş icin de çok avantajlı oluyor canım zaten ilk zaman dışarı fazla çıkamıyosn😂
Gkhneminesn Mececinar veb 2 hamileligimde de hem yazi hem kisi gordum canim ama kis gibi rahat olmuyor hic bi zaman benim tansiyonum dusuk yazin hic biryere cikamiyorum bisey yapamiyorum bayilip kaliyodum kisin tek sorunum halsizlik soguk sorun olmuyor hormonlar tavan oldugu icin
Oznurrb Mececinar bence yaz hamileliği, kışın giyecek şey bulmak zor, hastalıktan korunmak zor, açık havaya hasret kalıyor insan
Gulush Mrv1234 aynen bencede bende eylulde kaldim haziranda alicam bebisimi kucagima insallah. Bi daha ki kisa kadar artik toparliycak kendini 😊 Aydinda yasiyorum
Mrv1234 Gulush aynen canim ikiside oyle oldu benim aslinda ikinciyi hic beklemiyoduk ama nasibimizde varmis diger kizim 21 aylik ve cok sukur simdiye kadar hic hastalanmadi allaha bin sukur 😊
gezentianne Mececinar Temiz havadansa kapalı yerler daha mikrop dolu. Ben de bir kaç hafta önce grip kaptım işyerinde,her gün sarımsak yutarak bol su içip temiz havada yürüyerek atlattım, İlaç içenler daha geç atlattı valla 🤣🤣