Tugba_O Mececinar evet çok fazla yürüyüşe çıkamıyoruz ama söyle bi düşünüyorum da yazın daha çok zorlanirdim son aylarda. Bu ağırlığı sıcakta taşımak daha zor olurdu gibi geliyo
Tubakrblt Mececinar bence kis cünki yürüdükce istemsizce terliosun ztn yani bende öyle oluyo yazin 3-4-5 ayliktim ve hic güzel gecmedi hayatimda hoc terlemeyen insan olark cok terlerdim
Duyguuuu60 Mececinar ben eylülde kaldım mayısta alıcam inşş kucagıma oğlumu..yaz hariç üç mevsimi yaşamış olucam bence çok iyiydi bu bir daha düşünsem yine böyle kalırım..bebek içinde iyi yaza denk gelicek.
GamzeSabo Efuchama kesinlikle katılıyorum size. Kıyafet konusu çok dert oluyor şuan bana üstelik bu soğukta yürüyüş yapılmıyor. 2 haftadır hastayım geçmek bilmedi dışarı çıkmaya korkuyor insan. Yaz olsa akşam yürüyüşleri vs yapılır
Fikret_kayra Mececinar benim ilk cocugum 15 temmuzda doğdu bu ikincide bu ayın sonunda doğacak ikinci daha iyi geçti özellikle son aylar yaza denk geldiğinde her tarafın sisiyor nefes alamiyorsun sıcaktan bunda daha iyiyim
[silindi] Mececinar bence kış hamileliği daha iyi. Şahsen benim hamileliğim bol yatmalı geçiyor riskliyim yazın olsa içim giderdi dışarıya çıkamıyorum diye böyle zaten çıkılmıyor evdeyim açıyorum dizi film yatıyorum bolca 🙈 bir de benim hep hayalim böyle yazın bebek arabasıyla dışarda gezen insanlardı doğumum baharda inşallah yürüyüşleri gezmeleri yaza saklıyorum bebişlerimle bence o havalarda bebek gezdirmek falan çok güzel yani 🙈🙈
Mdnmhmt Mececinar bence yaşam şartlarınıza göre karar verin. Ben öğretmen olduğum için ilk ayların yaz tatiline denk gelmesini istemiştim iyi ki de öyle oldu çünkü ilk 3 4 ayı hastanede serumla geçirdik. Şu anda 33 hafta lik olduğumuz için yürüyoruz her akşam ve erzurumda yaşıyoruz buna rağmen yürünmeyecek bir hava yok 😉
Mececinar Mdnmhmt Burada bu kadar net bir salgın varken yaşam şartlarını düşünemiyorsunuz.. İstanbulda herkes hasta resmen adım başı herkes hasta yani şu dakkada pek sağlıklı gelmiyorr bana açıkcası. Orada kar yağıyor havası temizleniyor belki ama burada kar da yağmıyor. Bilemiyorum tabi herkesin kendi düşüncesii☺️ Birde ben hasta arkadaşlarımı gördüğüm için korkuyorda olabilirim çünkü hamileyken ciddi anlamda çok ağır geçirdiler ...
gezentianne Mececinar Kesinlikle kış🌸 Şubat annesiyim kısmetse ve 30. haftadan beri ateş basıyo yanıyorum evde dogalgaz bile açmıyoruz 🤣🤣 Yaza gelse ödemden ölürdüm herhalde
gezentianne Mececinar Yürüyüş yapmak isteyen de her zaman yapar ben yagmur olsa dahi yürüyorum ve üşümüyorum hormonlardan dolayı cok keyifle yürüyorummm☺️ Ayrıca bebek yaza toparlanmış olur biz de dogum kilolarımızı veririz bence kış hamileliği süpermiş 🤣🤣👍
Mececinar gezentianne Evet bebek için süper oldu gerçekten ama dikkat edin bence. Sizden bebeğe geçiyor herşey biliyorsunuz. Dışarıda salgın bu kadar yaygınken öyle rahatça gezmek tehlikelii. Kaç tanıdığım hasta oldu. İlaç alamadıkları içinde çok ağır geçirdilerr.
gezentianne Mececinar Mayısta hamile kalmıştım yazın cok güzel geçti benim için,karnım cıkmaya baslayınca da havalar sogudu zamanlama süperdi🤪🤪
Tugbaklc gezentianne bende aynı oldum çok rahat ettim bebiş icin de çok avantajlı oluyor canım zaten ilk zaman dışarı fazla çıkamıyosn😂
NurayHakyemez Mececinar eylulde hamile kaldim haziranda dogacak istesem boyle olmazdi iyi ki bu sekilde olmus zaten vucudum sicak ve sicaktan midem bulaniyorken yazin maffolurdum cocgumun da yazin basina gelmesi iyi oldu hem usumdz hem rahat rahat dolastiririm
hunilimom Mececinar tam yaza denk gelmedi ama haziranda doğum yaptım kesinlikle kış hamileliği o sıcak havada çok zor oluyor o koca gobekle
gezentianne Mececinar Temiz havadansa kapalı yerler daha mikrop dolu. Ben de bir kaç hafta önce grip kaptım işyerinde,her gün sarımsak yutarak bol su içip temiz havada yürüyerek atlattım, İlaç içenler daha geç atlattı valla 🤣🤣
Hayalet Mececinar yaz hamileliği yaşayan biri olarak şuan da hamileyim kesinlikle kış hamileliği 😁 yazın yürüyüş yapınca erirdim kışın ısınıyorum yazın serinletmek zor ve hasta olma riskin yüksek oluyor ama kışta bunu yaşamadım . Yaz beni perişan etmişti kışta 6 aylık olana kadar hamile olduğumu hissetmedim şükür 😁