Naz5558 Merve2012 bennn 👋👋gebe kaldım 19 günüm kaldı uygulamaya göre inşallah 🌸 rabbim isteyen herkese versin 🥰🥰
Gulmartin Merve2012 hep pcos hem tiroid hastasıyım 3.klomende oluşan sadece tek yumurta için (yumurta takibiyle) çatlatma iğnesi yaptık ve doğuma 2 haftam kaldı Allahın izniyle. İsteyen herkes için çok dua ediyorum doğum anı da edicem inşaallah 🙌🏻♥️
Merve2012 Gulmartin bende troit hastasıyım iki kez kimyasal gebelik yaşadım. İki yumurtam büyümüş iğnemi de oldum bakalım hayırlısı inşallah dua et canım inşallah benimde isteyen herkesinde olsun 🤲🏻
Gulmartin Merve2012 Rabbim tez zamanda en hayırlısından en güzelinden nasip etsin inşaallah kendimden biliyorum o bekleyişi tüm kalbimle duacıyım herkes için ♥️
MineKadir Merve2012 şişkinlik oluyo gebelik olmadi ve tam anlamıyla adet olamadım 4gun süren adet 1bucuk gun sürdü iğnenin etkisiyle oldu.bisey anlamadim yani bu ay bu isten
Merve2012 MineKadir hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Nasibimizde varsa en doğru zamanda sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah 🥰