Nuur2001 Nehirkaya25 ayy benim ki tam utanç vericiydi 🙈 aniden sancılanınca bikini bölgem temizdi ama bacaklarım hafif pisti çok utanmıştım hastaneden çıkar çıkmaz kendimi kuaförde buldum 😂
Mesa33 Esradvc azalınca korkuyorum aslında. Sende durum nasıl çok hareketli mi ve karnın yamuluyor mu
Esradvc Mesa33 valla bende hiç durmadan yiyorum hareket etsin diye 😅 yeyince oynamaya başlıyo hareket kesilince tekrar yiyorum korkarım Doğuma 100 kilo gitçem 😂 valla paranoyak oldum iyice hiç durmadan hareket etsin diye bekliyorum
Pinkey 37+2 yiz biz de. Bekliyoruz bakalim oğlumuzun canı ne zaman gelmek isterse. Farkli hiç bişey hissetmiyorum 😂 karnım yukarda hala.
nghn87 Esradvc pazartesi çatı muayenesi oldum açılma yoktu sancıda yok ama karnımın içinde yara gibi bi acı var 2 gündür nedir anlayamadım başka sikayetim yok şükür
Meltemkskn Nehirkaya25 ah canım inanki çok yaşadım ha doğurdum ha dpguracam diye bugünlere geldik beklemek ve tecrübesiz olmak çok zor
Seda_123 Esradvc 38 olduk bizde 2 gün önce sancılar yüksekti baya 1 cm açılmada vardı ama ben bişey hissetmiyorum inşallah dogumdada böyle olur yaa 😁Sadece arada adet ağrılarım oluyor hafif