Meltemkskn Nehirkaya25 canım eğer sancın varsa sen git ama yakancı sancılara aldanma geciyor sonra 39 a girecez ama tık yok
Nehirkaya25 Meltemkskn valla kuzum dun gece belim kasiklarim cok agiriyodu gerci 36. Haftadan beri alistim o agrilara da dun ekstradan vajinada baski ve keskin bi sizi vardi o korkuttu beni yoksa ilk gebeligim gercek sancimi yalanci sancimi kestiremiyorum
Mesa33 Esradvc azalınca korkuyorum aslında. Sende durum nasıl çok hareketli mi ve karnın yamuluyor mu
Esradvc Nehirkaya25 bence artık gidebilirsin çıkmazki zaten son zamanlar birde hazırlıksız yakalanmak var 🙈
Esradvc Fasulyeninannesiii haftamızda aynı bebişlerin kilosuda hayırlısı olsun inşallah dördümüz içinde 😊
Zuzum_20 Esradvc 38+2 doktorum da hiç gelesi yok dedi karnım çok yukarda duruyor bebiş yukarda rshimde yumuşama incelme acılma vs yok nst de sancı var bu kadar 🤦🏻♀️🤗
Meltemkskn Nehirkaya25 ah canım inanki çok yaşadım ha doğurdum ha dpguracam diye bugünlere geldik beklemek ve tecrübesiz olmak çok zor
Nuur2001 Nehirkaya25 ayy benim ki tam utanç vericiydi 🙈 aniden sancılanınca bikini bölgem temizdi ama bacaklarım hafif pisti çok utanmıştım hastaneden çıkar çıkmaz kendimi kuaförde buldum 😂
Esradvc Mesa33 valla bende hiç durmadan yiyorum hareket etsin diye 😅 yeyince oynamaya başlıyo hareket kesilince tekrar yiyorum korkarım Doğuma 100 kilo gitçem 😂 valla paranoyak oldum iyice hiç durmadan hareket etsin diye bekliyorum
Pinkey 37+2 yiz biz de. Bekliyoruz bakalim oğlumuzun canı ne zaman gelmek isterse. Farkli hiç bişey hissetmiyorum 😂 karnım yukarda hala.
nghn87 Esradvc pazartesi çatı muayenesi oldum açılma yoktu sancıda yok ama karnımın içinde yara gibi bi acı var 2 gündür nedir anlayamadım başka sikayetim yok şükür