Zeykem Tnrklc12 17 haftalıgız ağustosta gelıyoruz ınsallah suan 28 ahustos gozukuyor ama bebişe baglı tabıkı❤😘🙏🏼
Gzmmhmmd Kbrars10 bebegimin plesantasi asagida eger duzelmezse sezeryan olur dendigi icin merak ettim o yuzden sordum canim nasil sezeryan anlatilan kadar zormu acaba 😊
Kbrars10 Gzmmhmmd hayırlısı olsun canım saglıkla gelsinler de normal sezeryan artık doktor nasıl uygun görürse. Ben ilkinde çabuk toparlamıştım inşallah buda öyle olur 🙏🏻
Turkoglu12 17 hafta 5 günlük olduk bugün Allah kısmet ederse kızımız olacak 👼 hareketlerinide hafiften hissediyorum son bir kaç gündür çok güzel bir duygu ❤
Babyboymom Tnrklc12 bnm 4 ağustos görünüyor ama sezeryan olacağım için 1 hafta erken olur. 20+4 , oğlum olacak hayırlısıyla 😊
NidaEzgi Ben de 17+5 im kızım prensesim gelicek inşallah umarım değişmez 😍🙏🙈🙈🙈 bana 22 ağustos dediler doğum için ve maalesef daha hiç hissetmedim bebişimi😔
Aslimm48 18+1 paşamız gelecek rabbim izin verirse doğum tarihini söylemedi dr 16 dan beri kipirtilar hissediyorum ama ilk gebelik olduğu için doğru mu algılıyorum kesin olarak bilmiyorum 😊 rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 😊😊
Zeynebim Tnrklc12 agustos 20 ile 21 arası doğum olucak 2. Gebeliğim diye 16+5 günlüğüz şuanlık kız denildi ama nasip bakalım herşeyin hayırlısı 😍😍
Minikmucizemmm Tnrklc12 20+0 HAFTALIK olduk nasipse 9 ağustosda Doğum olacak oğluşum olacak adı Alparslan 💙 ilk çocuğum ve çok heyecanlıyım rabbim hepimize kucağımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin ❣🙏
Obiranne 18+4 ikinci erkeğim geliyor hissediyorum bazen salıncak kurup sallanıyor zannımca 🙈☺Ama benden başkası hissetmiyor suan anisi ve babası elini koysada farkedemiyorlar 21 22 . Haftalarda ancak daha fazla güçlenecek ozaman başlar tosbiğim