Um07 Tnrklc12 19 haftalık olduk 🤗 14 ağustos doğum nasip olursa kızım olacak allah izin verirse 🐣😍senin peki
Ipekyuksel Tnrklc12 20 haftalık olduk yolu yarıladık ağustosun ilk haftası bekliyoruz inşallah 💃💃❤❤😍😍
FundaR FulYasin01 yaa çok güzel maşallah💙 benim oğluş biraz keyfine düşkün herhalde genelde uyumayı tercih ediyor muayenelerde de 😂 sanırım kısa bir süre sonra bende hareketlerinden emin olurum şuan ufak bir kıpırtı gibi 😂 sağlıcaklı şekilde hepimiz kucağımıza alırız inşallah evlatlarımızı 💙
FulYasin01 FundaR Bende ne zaman gitsem uyanık ve kıpır kıpır maşalalh doğduktan sonrada böyle olursa yandımm🙈🙈 Hissedersin daha kasları çok güçlü değil ya hissetmek zor oluyor biraz canım , inşallah Allah hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 😍😍
Hsnoya Tnrklc12 18+4 kız💕💕 ikinci gebeliğim ve 2 haftadır minik minik tekmelerini hissediyorum kuzumun özellikle bişeyler yiyince 😍 doğum 17 ağustos dedi Dr um ama sezeryan ilk haftası olur inş sağlıkla gelsin kuzularimiz 🤗
Gizemimi Tnrklc12 devletemi canım. Bende bu cuma gidicem cuma günü kesin gün vericek devlet olduğu için 19+1 im suan
Hhtce 19 haftalik olduk allahin izniyle oğluşumla 14 ağustos kavuşma tarihimiz allahım sağlikla kavuşturdu inş bebişlerimize
Sacide 19+1 15 ağustos gibi oglusumu kucagima alacağını söyledi doktorum sicak beni çok korkutuyor şimdiden yazı yaşıyorum zaten😄😄