Rukiyemus Lilensa lansinoh hpa lanolin göğüs kremini kulan canım ezmirirken yıkamaya gerek yok onunla emzirebilirsin ben kulanıyorum faydasını gördüm
Hlal AysennHE ayva çekirdeğini yapicam,bide tahin yağı iyi geliyo diyolar canım,,,ben smdi eczaneyeden göğüs ucu alcam artık dayanamıyorum bebeğimi emziremiyom acidan😣
shsn Lilensa canımm benmde öyle oldu hatta bebeğim kan içmiş kan bile kustu 😯 ayva çekirdeği mucize. Yemin ederm o rahattlattı beni yoksa sğrekli ağlıyordm acıdan kıvranıyordm. Ayva çekirdeğini çıkar bir bardağa koy üzerine de az bişi su ekle ağznı kapat hemen jel oluyor o onu sür. O kdr hızlı iyileştirdiki daha önce yapmayan aklma kızdım. Şimdide hakiki zeytnyağını ılıttm asiti gitti onnla nemlendiriyorm geçti allaha şkür
shsn Hlal canım lansinoh denedm o kdr para verdğme pişman oldm. Göğğs kalkanı aldırdılar zerre faydasnı görmedm. Ayva çekirdeğini yap emn ol dua edecksin bana. Bir üstteki yormda nasl yaplcğnu anlattum. Normal suya koy ama bazı yerler sıck suya koyn yazmş sıck suda fayda etmedi bemm normal suta koyun
Hlal AysennHE shsn ayva çekirdeğini doğumdan önce de kullanmsdm cnm tamam saolyine yaparım ben ondan💞💞teşekkür ederm
Hlal AysennHE ay canm bu göğüs uçlarını çok saçma üretmişler yaaa gogsumun ucu tam oturmadı boşluk kaldı kızımda emmedi boşuna aldim
AysennHE Hlal eyvah eyvah olsun sağlık olsun üzme tatlı canını inşallah tez zamanda geçer kendi sütunu de sur bakalım belki o da iyi gelir
Hlal Lilensa ben bimden tahin ile pekmez aldım canm hemde süt yapiyomus,hemde o tahinin üzerinde yağ var onu sur uçlara canm bimden al ben ordan aldım 13 14 TL biseydi fiyati,smdi sagdim sütüm iyi gibi sende tuket