Ftma_izmr Bebeğime kaç adet Bebek bezi almalıyım.stok yapmalı mı yapmamalı mı ?yenidoğan dan başlarsak kaç paket gider 1no 2no şeklinde,sizler nasıl aldınız :)
Oyku10- Ftma_izmr ben 40 adet sleppynin 1 numarasını birde 92 adet primanın 1 numarasını aldım ilk sleppy kullanıcam çünkü baya küçük bedeni stok yapmadım çünkü 1 ay sonra 2 ye geçiliyor diyorlar
pyymamm Ftma_izmr alerji olabilme ihtimaline karsı stok yapmamalıymışız. Günde 8-10 bez gidiyomua yeniyken ona göre alabilirsiniz. Ben bir paket molfix beyaz paket bir numara bir pakette prima mavi normal paket bir numara aldım
Mrsde05 Ftma_izmr ben stok yapmadım ne olur ne olmaz diye şuan sadece prime premium care 1 numara aldım 92 adet çıkıyor duruma göre devam edeceğiz 🥰
Sweetblonde88 Ftma_izmr ben 2 paket 1 no 2 paket 2 no 1 paket de 3 no aldım ama sayıca çok olanlardan değil.
Ftma_izmr Oyku10- bende sleepy ile prima arasında kalmıştım, bugün prima piremium care aldım 92 li olandan 2 şer tane 1no ve 2 no şeklinde ama az mı çokmu bilemedim 🤷🏻♀️
Ftma_izmr pyymamm evet pişik yapma durumu da var, yaa o kadar gidiyormuş mu prima ile başladım bende ama prima 1 no 2 adet 2 no 2 adet şeklinde
Ftma_izmr Mrsde05 aslında stok yapmamalı hem pişik hemde büyümeleri açısından da sanırım ben fazla almışım
3yavruannesi 2 tane 1 numara slepy 2 tane 2 numara aldım ındırım varken almıstım ıslak mendıl vs stokladım ama
Ftma_izmr 3yavruannesi kaçlı aldınız peki 50 li mi 90 lı fln mı ya ilk olunca insan bilemiyor şekil a ben :)
Sweetblonde88 Ftma_izmr 36 lı falan bir kaç farklı marka aldım çünkü öyle büyük paket almadım. İlk oğlum kilolu dogdu 1 pek kullanmadık. Bu daha normal kilolarda olacak muhtemelen onun için çok almadım.
3yavruannesi Ftma_izmr bnm 3 gebelıg ım ama en son 6 sene dogum yaptım suan hatırlamıyorum bile kac bez kullandım bı gunde kacıncı ayda kacıncı beze gectım🤭🤭🤣
Anne6161amine Ftma_izmr 1 numaradan 100 lu paketlerden 2 paket kullandım 2 numaradan da 70li paketten 3 paket kullandım şimdi 3 numaradayız ve 2 paket kullandık ama 3 numaraya devam ediyorum bebegm 3 aylık
Ftma_izmr Anne6161amine çok açıklayıcı oldu bende size yakın almışım 1 no ve 2 no, bebeğiniz kız mı erkek mi, erkek bebekler daha çabuk büyük bedene geçiyormuş da ondan merak ettim
Ftma_izmr Sweetblonde88 oğlunuzda 1 no ne kadar gitti 1 ay gittimi yine, tabi ilkten tecrübe olmuştur ona göre alırsınız
rabianur1345 Sweetblonde88 oğlunuz kaç kilo doğdu bende 1 numara aldim ama üzerinde 2.50 kilo yazıyor benim oğlan daha doğmadı ama o aldigim bez gelmicek galiba kilosu 2.50 dan fazla suanda sizin ki kac kilo dogdu?
Ftma_izmr Gizem3410 1 numara bez için çok değil mi? işte bende alayım dursun diyorum ama kullanamadan büyürse üzülürüm
Sweetblonde88 Ftma_izmr 15 gün falan kullandım. 4 kilo dogdu ama oğlum. Yani beni kıstas almasanız daha iyi 😬