Songul1107 Ececik07 Teşekkür ederim ya alan kimseye de yaşatmasın korusun Allah herkesi hayırlı hamilelik hayırlı doğumlar versin 🤰🙏
SnmTt Songul1107 benimde oluyo ama solda sağ böbrekte genişleme var. Ama eğer oysa kötü bi ağrı gerçekten😔 çok geçmiş olsun size de
Songul1107 SnmTt bende ilk baştan sol böbrek ağrısıyla gittim sağ böbrekte büyüme çıktı Allah hepimize şifa ve hayırlı doğumlar versin
NisaMomy Songul1107 bendede varmış ama çok küçükmüş idrar testi yaptı temiz çıktı. Gene bakıcaz dedi. Bilmiyorum anlamadım bende
Canan_gun55_ Songul1107 ayn canım bende 26 haftaligim 22 haftalikken ayrıntılı ultrason da öğrendim sağ bobregimde 2 cm lik sınırda şişme olduğunu öğrendim ilaç kullandım ama üroloji doktorum gebelikten oluyo aylık kontrole gel böbreğini kaybedebilirsin dedi
Songul1107 Canan_gun55_ Anladım benimki de 17 mm çıktı en son ne kadar oldu bilmiyorum şubatta kontrolüm var o zaman öğrencem kontrol de
Canan_gun55_ Ececik07 ayn canim doktorlar bobrek tasi dusurur gibi agrin olur diyolar ben bir kez gecirdim hamile oldugum icin acilde buyuk parol vermekten baska bisey yapamadilar onlarda yonlendiriyolar kotu tarafi bu bisey yapilamiyo
Nltka Bende de sol böbrekte büyüme varmış ya . Doktor çok sallamadı bende çok sallamadım ağrım yok çünkü çılgınlar gibi tuvalete çıkıyorum sadece
Balbu Ruhsuz eritrosit değeri yüksekti ama kültür testinde bakteri üremedi. Yani enfeksiyon yoktu. Böbrekler den kaynaklanabilir demişlerdi ve ultrasonda böbreklerin boyutuna baktılar