Zuzum_20 Sweetblonde88 bende baskı hissediyorum ama karnın düşmemiş diyolar doktorumda bebek çok yukarda dedi bilemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sweetblonde88 Zuzum_20 nasıl düşüyor hiç anlamış değilim o işi valla. Zaten 1 haftam kaldı isterse düşmesin. Çok baskı var ve agrı yapıyor çünkü.
Elifmams Sweetblonde88 gebelik sekerimiydi sizde yoksa normaldede şeker varmiydi bide bebeginizin kilosu çok diye mi aldılar yoksa önlem açısından mi 37. Haftada aldılar ? Bendede gebelik şekeri varda onun için böyle soruyorum
Sweetblonde88 Elifmams önceden sekerim yoktu gebelikte fırladı. Diyet yaptım hep yinede 37 haftada iri bebek nedeniyle aldı doktorum.
Zuzum_20 Nehirkaya25 bende agda işini halletcem pazartesi diye düşünüyorum ama bugun de agrılarım yok gerci şimdi uyandm 😂
Seda_123 Zuzum_20 Ayy bende içmek istiyorum 38 haftalık oldum bugün 2 gün önce 1 cm açıklık vardı ve nst de yüksek sancı cıktı ama ben hissetmiyorum bi an önce gelsin istiyorum
Elifmams Sweetblonde88 bu durumda ne düşündünüz ben çok korkuyorum sezeryan da olmak istemiyorum riske de atmak istemiyorum ultrason ölçümden az çıkıyor bebekler 😕
Sweetblonde88 Elifmams valla 8 yıl önce bu dediğimilk çocugumda. normalde dogumum 16 sında. Ben çocugum saglıklı dogdu. Benimde bir komplikasyonum olmadı. Çok cabuk toplandım. 400 gr fark var yada yok hiç üzerinde durmadım
Sweetblonde88 Elifmams rica ederim. İşi biraz seyrine bırakın. Mutlaka bir yön alacaktır korkmayın. Bu yolculuğa çıkarken herseyi göze aldınız öyle düşünün. 🙏
Nehirkaya25 Zuzum_20 valla uyaandigimda bisey yoktu 38. Haftayi beklim dedim az once kasilma oldu dedim gideyim halledeyim nolur nolmaz 😂
Seda_123 Zuzum_20 Ayy aynen ben çubuk tarçın alıp içeyim bugün 🤣 Bir de aksama doğuma gidiyormuşum 🤣🤣