Zuzum_20 Sweetblonde88 38+1 im sancım var ama bebek yukarda şuan açılma da yok 🙄 çok fazla akıntım var dogmaya niyeti yok ama 🤷🏿♀️
Sweetblonde88 Zuzum_20 benimde tam 38 ama aşagıda fazla baskı var. 1 hafta kaldı sezeryan gününe bekler mi bilmiyorum 🤷♀️
Zuzum_20 Meltemkskn açılma için elimden geleni yapmak istiyorum sancım var nst de çıkıyor hala çok yukarda bebegim kız bebekler bide erken gelir derler 🤦🏻♀️
Zuzum_20 Apilhatice benim ki de dönüyo duruyor cirit atıyo 😂 doktorum keyfi yerinde bu bebegin gelmeye niyeti yok dedi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sweetblonde88 Zuzum_20 vallahi tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum ilk bebeğimde şekerden dolayı 37 de aldılar ama bunda ayaklarımı kapatamıyorum. Otururken karnım ayaklarıma değiyor ve kafası devamlı sancı yapıyor aşagı tarafta. Böyle hissediyorum.
Nehirkaya25 Zuzum_20 benimde bu aksam vajinada keskin agrilar oluyo kasiklarim ve belim agiriyo bebekte hareket ediyo 37+2 haftaligiz yalanci sanci mi dogum sancisi mi cozemiyorum 💁🙏
Zuzum_20 Sweetblonde88 bende baskı hissediyorum ama karnın düşmemiş diyolar doktorumda bebek çok yukarda dedi bilemiyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Elifmams Sweetblonde88 gebelik sekerimiydi sizde yoksa normaldede şeker varmiydi bide bebeginizin kilosu çok diye mi aldılar yoksa önlem açısından mi 37. Haftada aldılar ? Bendede gebelik şekeri varda onun için böyle soruyorum
Sweetblonde88 Zuzum_20 nasıl düşüyor hiç anlamış değilim o işi valla. Zaten 1 haftam kaldı isterse düşmesin. Çok baskı var ve agrı yapıyor çünkü.
Sweetblonde88 Elifmams önceden sekerim yoktu gebelikte fırladı. Diyet yaptım hep yinede 37 haftada iri bebek nedeniyle aldı doktorum.