Tgcycl Cilek_kentli canım adetim hiç geçmedi ki 11.gun yumurtlama uzerinden geçen zaman. Benim kan verdiğim tarih tam beklenen adet tarihimdeki verdiğim kan
Cilek_kentli Tgcycl Ben başta yanlış anlamışım canim 🤦♀️😂 Bir iki gün bekle canim insaAllah hamilesindir 🥰 Testte çıkmayabilir kan da benim değerim 22 çıkmıştı. Çok yeniydi. Senin de öyle olabilir 🤲
Ecmelbeyza Tgcycl sanırım bu geç döllenme olayı adete yakın yumurtlama olunca oluyor sonradan anca tüpten rahme inip yerleşene kadar kendini göstermiyor o sürede de adet geçiyor kanda da değer az çıkıyor benim de 29 yumurtlamaydı hiç geç döllenme düşünmedim
Ecmelbeyza esrasonerr ben şöyle düşünüyorum değerlendirilen son günden itibaren döllenme oldu varsaysak bebek tüpte bi 4 5 gün yuvarlanıyor rahme iniyo orda anca bir iki gün yerleşme tutunma oluyo nerdeyse bi 10 12 günde her şey bitiyor sanırım vücut yapısına göre
Tgcycl Ecmelbeyza ya zaten derslerde anlatılan döllenme olduktan 8-10 gün sonra kanda yükselir hcg döllenme olayı ne zaman gerçekleşti bilemiyoeum ki işte
esrasonerr Ecmelbeyza o zaman hemen hemen adet gününe denk geliyo yani canım dimi 1 2 gün öncesinden belli olabilir
Seda_123 Tgcycl Yumurtlama geç olunca adet gününü etkiliyor beklenen gün değilde bi kaç gün geç geliyor
Tgcycl Seda_123 benim dongum 26 günde bir 16. Ve 17. Günler gördüm yumurtlama. Tabi sonrasında yine ilişkiler oldu
Ecmelbeyza esrasonerr evet adet günü geçince garanti zaten idrara da kana da hcg hormonu artık ulaşmış oluyor . Ama adetten 1 -2gün,3 gün hatta bazı şanslı arkadaşlar 4. -5 gün önceden çift çizgi yakalıyor.
esrasonerr Ecmelbeyza Teşekkür ederim canım sağol 🙂1 hafta var adetime 2 3 gün öncesinden test yaparım bi olmadı geçince bi daha yaparım
Ecmelbeyza Tgcycl sizin durum benimkine çok benziyor sonucunuzu merakla bekliyorum ben de 25 26 günde bir . Ve benim de yumurtlama. iki gün sürdü . Veee adete 2 gün var ama her şey negatifi gösteriyor
Ecmelbeyza Tgcycl haklısın mesela belki de tekrar yumurtlama oldu adete yakın belki o tuttu belki de dediğiniz gibi geç döllenme. Ben yarın tekrar bi son test yapıp bırakmayı düşünüyorum artık