Esmaemenova Aras-Altay benimkide duştu canim adeta göğüsle gobek arasina 5 parmak yerleşirse duşmuş diyorlar ben yaptigim zaman 3 parmak yerleşiyor))) merak etme normal bu haftalarda duşmesi 37 den sonra heran doğum olabiliyor bizim de nerden bakarsan 3-4 haftamiz kaldi.. Tabii bebekler 41 de gelmezse)
Aras-Altay Esmaemenova hahaha benim 5 parmak baya yerleşiyor 6 bile sığar yani o derece cuma doktoruma danışıcam bunu bakalım ne dicek 🤗 sağ salim yavrularımızı alalım Başka bir şey istemiyorum 🥰
28asu29 34+3 bende iki gün önce gittim kontrole bebek baş geliş pozisyonunda ama kendisi yukardaymış baya rahatsız ediyor beni bazen nefes almakta zorlanıyorum otururken falan baya rahatsız ediyor kaburgalarıma batıyor sanki
26mrv Ilknur_emin ağrılarla biraz zor geçiyor valla kemiklerimin resmen birbirine girdiğini hissediyorum 🤦🏼♀️🥴
26mrv Ilknur_emin ağrılarla biraz zor geçiyor valla kemiklerimin resmen birbirine girdiğini hissediyorum 🤦🏼♀️🥴
Esmaemenova Esmaemenova bide bişey sorucam kizlar afedersinizde benim popo arasinda da agrim oluyor yani orda kemik varmi? Popomun arasinda bel ağrisi gibi agri var
26mrv Esmaemenova benimde öyle canım çatı kemiklerm ve kuyruk sokumumum ordaki kemikler felaket acıyor