DilekBodurr Necla28 Amin inşallah sizler de canım 😊evet gün içinde ben de hep uykuluydum ama şuan toparladım 12 oluyoruz yarın nasipse
Burcu_shn Üçüncü haftam da en çok sevdiğim yumurtamı yerken tiksinmiştim ama konduramamıştım bir hafta sonra reglim iki gün geciktiğinde kesinleşmiş oldu 🐣🐣
minicikbirmucize Necla28 ishal olmuştum herkesin yediğini yemiştim kimse olmadı ben oldum 1 hafta sonra da kasık ağrısı ile doktora gitmiştim reglime 1 hafta vardı kan verince öğrendim şimdi 18 haftalığız🤰👼🏻
YagizAsyaMom Necla28 ilk gebeliğim de belirttim hiç yoktu. 10 gün gecikme ile öğrenince değerde yüksekti Ben gebeliğimi bu hafta öğrendim kan tahlili ile takip yapıyoruz. Çok enteresan Bi şekilde 3 dakikada bir tuvalete gidip bel ağrısı yaşadım. Bel ağrısını oğlumun peşinde koşmaya yordum ondan olmuştur dedim.bi şüphe düştü içime arkadaşımın da ısrarıyla test yaptım hayalet dedikleri çizgiyle öğrenmiş oldum 😍
Necla28 GamzeveMinik yaa inan cok üzüldüm bende gecen yil 7 haftalıkken düşük yaptim rabbim sana da tekrardan saglikla nasip etsin inşallah canım 🙏🙏💞💞
GokAnne Regl belirtilerim vardı günüm geçmişti ama olurum diye bekliyordum sabahın 5inde bi his uykumdan uyandırdı resmen 😅 kalktım test yaptım ve sonuç, Saat 8i zor ettim eşim çalışıyordu işten gelsinde hastaneye gidelim diye 😂
Emineyavuz_53 Necla28 metrobüsteyiz herkes leş gibi kokuyordu sanki 😄 durakta indim en yakın hastahaneye gittim kan verdim . 24 çıktı değer.. daha adet olmama 10 gün vardı ..
sonsuzmasalim Necla28 ilk hamileliğimi rüyamda görmüştüm ve iki hafta sonra test positif çıkmıştı. Aynı rüyayı yine gördüm ve aradan 2 hafta geçti yine test yaptım ve sonuç yine positif😅🥰
Hiram96 Bir yorgunluk çöktü üstüme snra cok agresif davranmaya başladım daha snra 4 gün adetim gecikti hiç gecikmezdi bende 5. Gün test yaptm pozitif 6.gün yine test yaptm pozitif snra hastanede kan verdim orada cıktı emin oldum
MzyynSrctn Necla28 anlayamadım ben test yapana kadar hatta kan testi sonucuna bile inanamadım 😁 1.5 yıl bekleyip artık kendiliğinden olmucak adet olayımda doktora gideyim diyordum hamileymişim 😁 dah öncede doktora gittik herşey temiz çıkmıştı ama zamanı varmış demekki. Çok şükür 15. Haftadayız ☺️
[silindi] Necla28 regli olacağım zaman hep belim ağrırdı karın ağrım olmazdı. O ay karnımın içini oyuyolar gibi ağrıyodu reglim de 2 gün gecikmişti ve yüzümde aşırı sivilcelenme olmuştu. Bir test yaptım 2 sn de çift çizgi ve hcg değerim 1000 🤩 şu an 10+6yız 😍
cnnezer Necla28 Eltimler bizdeydi saat 1 gibi çiğköfte canımız istedi söyledik bi iştahla yedim sonra ardı ardına kustum saat 3 e doğru dayanamadım eşime kalk acile gidiyoruz ben hamileyim dedim ayrıca daha günüm bile geçmemişti gittik sonuç hamileydim 😂