eylemc Adetten 1 hafta 10 gün önce kadar diş ağrım olmuştu bi şüphelenme geldi, baktım devam etmiyor umursadım😅 adet günümde kahverengi lekenme gibi olup devam etmemesinden 🙈🙃 sonra önce kendim test yaptım sonra hastanede ultrasonla 4+4de öğrendik.
DiplomaliEvHanimi eylemc Benim de adetim iki gün gecikmişti Sütlükahve çok açık leke geldi çay kaşığı kadar günlük pedi başka yok bugün kan verdim acaba benimkide sizinki gibi midir?
Gizemnaz_ Gkhneminesn okdar çok gecikmesine ragmen çıkmadı bu geç döllenme bizim kafamızı karıştırıyor
Gkhneminesn Gizemnaz_ malesef benimde oyle su an mesela tarihini dahi bilmiyorum 4 5 haftalik kan testine gore ama net bilmiyorum
Arslaan_-_68 Necla28 adet im gecikti ve istedigim için bira kaç gün bekleyip test yaptım direk çift çizgi çıktı ertesi gün kan verdim o da doğruladı 😊
eylemc DiplomaliEvHanimi Hadi inşallah 😇 Allah gönlünüze göre versin. Benim öyleydi. Bi de sanki adet olacakmışım gibi hafif ağrılar oluyordu 🙈
Bahar21 Adet olmayı bekliyordum bende ramazan ayıydı kayinvalidemle konusmuyorduk ramazanda barıştık ve bize davet ettim geldiği gibi renginin sarardigini ve hamile olabileceğimi söyledi ve öylede oldu şuan 37+2 hamileyim 😍😘😇❤
Elifcek Bende rüyamda gördüm adetime 1 hafta vardı . Annem çeyizime bir tane bebek patiği yapmıştı . O patiği rüyamda gördüm . O sırada annemlere ziyarete gitmiştim . Sabah kız kardeşime git 2 tane test al dedim sanki içime doğmuş gibi . İkisinde çift çizgi gördüm ikizlere gebeyim 🥰🧿 şimdi anneme diyorum patiğin ikincisini de yap diye 😅
fatma1993 Hamile kalmak istiyordum yeni evlenmistim ikinci reglimden sonra hamile kalmisim.Sabahlari esime kalkinca mutfaga giderdim.mutfak dolablari ve bulasik makinesini actigimda acayip bir tiksinme gelirdi normalde olmazdi.her sabah her sabah boyle ama adetimi bekledim.asiri bel agrisi vardi ve goguslerimin kahverengi yerlerinde siskinlikler oluyodu ikiside farkli ....bekledimm cikti cok sukur suan 23 haftaligiz...😍😍😍😍
Hilalse Necla28 içime doğmuştu benim bi göğüslerim çok acıyodu ya halsizdim sürekli öyle tam adet günümde test aldım ucuzlardan bi baktım ikinci çizgi silik sonra hastanede netleşti şimdi 12+6 yız 😁
DiplomaliEvHanimi eylemc amiiin Ben en çok leke ve aşırı göğüs ağrısından şüphelendim ilk defa bu kadar uç kısmı ağrıdı yara olmuş gibi
Damla1995 Necla28 4 gubum gecmisti. Sık sık karnim ackmaya k yemege baslamistim son zmnlar. Bide kasigimda sislik agirlik vardi bi dgsikti.teat yaptm cikti ztn.hemen kanda verdin krdada cikdk.suan 6 hfta 2 gunluguz 🥰
Necla28 DilekBodurr saglikla kucağınıza alın inşallah canım 🙏🙏 bende de aşırı uyku hali halsizlik var sabahlari uyanamıyorum uyansamda hic uyumamış gibi hep esniyorum😊
DilekBodurr Necla28 Amin inşallah sizler de canım 😊evet gün içinde ben de hep uykuluydum ama şuan toparladım 12 oluyoruz yarın nasipse