Ecemsbaby Ecrin035 benim bebeğimde de aynı sıkıntı var 33 haftalığız muz kaşar süt pekmez kuruyemiş ne gerekiyorsa yiyip içtim ama ne fayda... umarım size bebeğe fayda sağlar. Çok şükür bebeğim hareketli hep nstmiz güzel çıkıyor
Ecemsbaby Ecrin035 birçok doktora gittik, bir perinatolog gelişme geriliği yok derken diğer doktor var diyor. Bende çözemedim. Biri küçük bir bebek olacak diyor biri plesenta beslemiyor bebeği diyor .
Ecrin035 Ecemsbaby banada doktor belki senin gibi minyon olacak diyor sonra geride diyor iki hafta bekle önlemimizi alalım diyor ama beklemeyeceğim haftaya özel doktora gideceğim 😕
Ecemsbaby Ecrin035 başka görüşler de almak istiyor insan bu süreçte, biz 5 doktora göründük iyice kafamız karıştı hepsi birbirinden farklı konuşuyor ve farklı ölçüm yapıyor
Seda_123 Ecrin035 Valla benimkinin kilosuna doktor az diyordu balık yağı verdi kullandım 1 haftada farketti şu an haftasıyla uyumlu
Ecemsbaby Seda_123 hangi balık yağını kullanıyorsun canım ben 14.haftadan beri kullanıyorum ama bünyeyle alakalı sanırım iyi geliyordu bi süre sonra o da etki etmedi
Ecrin035 edward yarın almayı düşünüyorum 🤔pek fazla zamanım da yok inşallah biran önce düzelir de bizi şaşırtr
Seda_123 Ecemsbaby Carlson omega 3 canım 🤗Diğerlerine göre biraz pahalı 120 lira ama ben internetten sipariş verdim indirimdeydi 60 liraydı hepsiburada.com da
Gggulbahar123 Ecrin035 benim kine de oyle demisti iste ama sonradan duzeldi tam zamininda dogum yaptim bir kizim oldu yemene dikat et cnm allaha birak dua. Et cok takma ben cok taktim sonra cok pisman oldum inslah seninkide duzelir
Smraozn12 Ecrin035 cnm sabahları pekmz Bi kaşık gün içindede süt Bi kasık bal ve muzu blendırdan gecir iç faydasını cok gördm sende görürsün inş 🙏 bide saglklıysa cokda kafana takma stres yaptıkça ilerleme olmz fzla