Bhrycl144 Elfnrk ben yumuşadığında kücük dilimler yapıp biraz karabiber biraz tuz biraz limonla yiyordum çok güzel oluyor
Hilallsen Elfnrk yenmez canım 🙈🙈 normalde bile hoşlaşmıyorum kendisinden hamilelikte hele hiç gitmez 🤮🤮
Sahika3 Elfnrk ben de sırf faydalı diye tüketiyorum tadını sevmiyorum, muzla avokadoyu süt ile blendırdan geçirip smothie gibi tüketiyorum çok güzel oluyor
Elfnrk Muz süt avakado bal fıstık blender den geçirdim muazzam 😋🙏🏻 Çok sevdim bu yöntemi böyle tüketecem bundan sonra eşim bol bol almış böyle 2 güne biter 😅 cevaplarınız için çok teşekkür ederim ☺️
srr labne peynir zeytınyag limon sarımsak tuz birazda kırmızı biber cok yakısıyor eger sert ise limon zeytınyag sumak koyup dilimliyorum salatalara ekleyın
byc Elfnrk avokadoyu çatalla ezdikten sonra içine ezdiğin 1 diş sarımsak, bir küçük kormızı soğan ,yeşil - kırmızı kapya biber Ve domates doğra. Limon ,tuz ,karabiber ,zeytinyağı da dök salata gibi ye
hilalyavuz Ben de hiç sevemedim tadını çok faydalı olduğunu duydum yiyim dedim ama yok yiyemedim bal döktüm limon sıktım ama gitmedi 😒🤦🏻♀️ Muz süt bal da ekliyip blendardan geçir demiş biri bir de onu deniyim ben de belki severim
Snmomr Benim tarifim biraz daha akşam için meze olarak düşünebilirsin, közlenmiş patlıcan közlenmiş biber avakado küp küp, istersen biraz turşu çok az mısır olabilir, zeytinyağı limon ile gerçekten harika oluyor meze salata gibi yiyebilirsin 🥳
Kubuuu1 Elfnrk öncelikle iyice yumuşamış olması lazım ben ortadan ikiye bölüp yarısını bir gün yarısını ertesi gün yiyorum yağ oranı yüksek çünkü bı tane fazla gelir hem de. Dilimleyip limon sıkıyorum pbiber serpiyorum yanında yumurta ve peynirle yiyrum çok faydalı size de bebeğe de ☺️ ya da salataniza katabilir siniz dilimleyip