Beybitooo Dmrozlm sanmıyorum küçük olduğunu oyle olsa doktorun geriden geliyor derdi benimki 5 gün gec döllenme normalde daha büyük olması lazım ama büyüdükçe haftasını yakalıyorlarmış
Syma95 Beybitooo 22+2de detayli ultrosana girmistim 435 gram cikti 21+6 uyumlu dedi yani 3 gun geri oluyormus.
Beybitooo Syma95 benimde oyle gec döllenme 5 gün 6 Ağustos son adet tarihim ama 11 Ağustos’la uyumlu bi sorun olmayacağını söyledi doktorum 😊
Kayarozlem8023 Beybitooo çok doğru ultrason dan fark edebiliyor Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
asyaa15 Beybitooo işte anne kesimlerimiz bizim kdr detaylı bilmedikleri için sen ne kdr kiloluysan bebrginde o kdr kilolu olacagını sanıyorlar 😂
Ozgesn Beybitooo ayy olabilir bugün benimki de gündüzde baya hareketliydi bian önce doğsalar da sağlıkla inşallah 🥰🥰🥰🥰
Drykmsl 19+ 6 da kızım 325 oglum 358 gramdı. 18 inde kontrol var 22 haftalık olucaz. Demek 400-500 arası bişey olucak tahminim.
Beybitooo Kaderisi ben 15.haftada renkli baktırdım o zaman bile ağzını burnunu gördük simdi iyice belli olmustur 😍