OzgeSelcuk Beybitooo benim bebişim sizinkinden küçük ama merak ettim. Bende 15+5 günlük gebeyim 200 gr dedi dün doktor kilosu için. Sizce nasıl ??
Ozgesn Beybitooo aynen öyle kıpır kıpır özellikle geceleri oğluşum maşallah ❤️❤️❤️🎈🎈 bakalım cumartesi gorcez neler değişmiş 🥰
Beybitooo Ozgesn benimki de sadece geceleri öyleydi bu aralar benimle geziyor her yeri hic durmuyor yeri daralıyor galiba ☺️
Kayarozlem8023 17 haftalıkken 179 gramdı 21 haftalıkken 424 gramdı şu an 25+6 ne kadar olduğunu gidince öğrenicez artık 😂😂
Beybitooo Kayarozlem8023 simdi yarim kiloluk bir tosuncuk olmustur kesin ultrasondan da degisiyor ben bigun Arayla iki farklı doktora gittim farklı çıktı ama 30 40 gram oynuyor en fazla ☺️
Beybitooo zuleyhabatman bizde haftaya görürüz 500 u galiba hızlı alıyorlar çünkü detaylımız var onda iyice belli olur ☺️
Beybitooo asyaa15 ayyy evet bende zayıf olduğum icin birden 8 kilo aldım karnım bi anda çıktı Bebekte sert tekmeler atiyor herkes kilolu sanıyor 😂
asyaa15 Beybitooo işte anne kesimlerimiz bizim kdr detaylı bilmedikleri için sen ne kdr kiloluysan bebrginde o kdr kilolu olacagını sanıyorlar 😂
Ozgesn Beybitooo ayy olabilir bugün benimki de gündüzde baya hareketliydi bian önce doğsalar da sağlıkla inşallah 🥰🥰🥰🥰
Kayarozlem8023 Beybitooo çok doğru ultrason dan fark edebiliyor Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Beybitooo Dmrozlm sanmıyorum küçük olduğunu oyle olsa doktorun geriden geliyor derdi benimki 5 gün gec döllenme normalde daha büyük olması lazım ama büyüdükçe haftasını yakalıyorlarmış