Smyrveilkgozagrisi Merhaba sevgili happy mom kullanıcıları 🤗 ben tüm zamanı doldurdum fakat hala sancım yok, var mıdır benim durumumda olan başka kullanıcılar ? 🙂
Sinefe Smyrveilkgozagrisi evet🙋♀️bizde yarın 40+3 oluyoruz.Hiç bir belirti yok ne sancı,ne acılma,bebis kanalada daha girmemiş,bekliyoruz🙏
Fatma24 Smyrveilkgozagrisi ay ben yaaa yarın 40 olacam daha bi belirti yok sancı vurup duruyor başka bişi yok
Xbebek123 Kizlaar bizde bugün 40+0 oldk bebiş gelmiyor.ilk defa tarçınlı su içtim bekliyom. Var mı acaba başka icen
Damla0x Xbebek123 Tarçınlı suyu nasıl içiyorsunuz? çubuk tarçın kaynatarak mi yoksa bı bardak suya tarçın atıp direk iciyomusunuz? Birde neden tarçınlı şu içiliyor biliyormusunuz neye etkisi var ki tarçının 🤔
Xbebek123 Damla0x burda bir postta okumuştum sancı gelmesini sağlıyormuş.kaynar suyun içine çubuk tarçın attım 10 dakika demlendirip ictim
Dbg Tarçınlı suyu da denedim ama iki gün önce öyle ni de hurma diyolar ama ne kadar nasıl yiyip içmek lazım acaba galiba önce baslamak lazım
Dbg Xbebek123 Hurmanın cinsi farkediyo mu acaba. Ben erken gelmesinden korktum eşim yanımda değildi ondan baslamadım simdi de gelmiyor ya
Erenimo Xbebek123 7 tane yiyebiliyormusunuz? Ben 3den fazla yiyemiyorum yaa. Tatlı zaten midemi yakiyor. Hurmayi fazla tuketemiyorum. Bide bir kutu hurma aliyorum. Bir hafta gitmiyo hemwn bitiyor, siz nekadar alıyorsunuz
Xbebek123 akrky banada sancı gelmiyor ttalim yaa haftaya kadar dogmazsa suni sancı verecekler oda olmazsa sezeryan
akrky Xbebek123 benimde öyle canım inşallah haftaya kalmaz durdukça insan endişeleniyor inşallah hayirlisiyla bugün doğururuz 😂