Periii_Ss Ay_se1334 öyle olsun da insalh. Madem öyle sizde aglamali emoji koymussunuz ya uzuluyosunuz sandım
Guni92 Ben 28+5te gittim 1300 gram 35 cm dedi. Boyu biraz geride dedi başlarda ben de çok takmıştım üzülmüştğm ama sonra sağlıklı olsunda uzar diye düşündüm 🙏🏻 İnsan her şeyi kafasına takıyor gerçekten 😓
Periii_Ss Guni92 evet sağlık herşeyden önce gelir ne olucak 2. 3 santim kısaysa daha 28 deyiz 8...9 hafta da süreleri var nolacgi belli olmaz birden önden bile gidebilir gelişimi. Hem öyle de doğsa inşallah sütümüz olur iyi besleriz aslan gibi olurlar
Periii_Ss Canannncan amacım kıyas yapmak değil kesinlikle sadece merak ediyoruz böyle şeyleri Ona bakarsanız ozman herkes kıyas yapıyor 😅 ilk çocuk olunca tabi ki normal 2. Ci olsaydı sence sorarmiydim hiç tecrübe önemli işte
Ay_se1334 Periii_Ss ama kime sormsam 1 kg üstünde söylüyo düşünmemek elde değil küçük mü kalmıs acaba diye
Sevgi_yle Periii_Ss canım her bebek farklıdır.bu her yerde yazıyo.ben 25.haftada gitmiştim kontrole 33 cm boyu vardı.anne babaya bağlı yapı da fark ediyo şuan 28 haftadayım 2 hafta sonra daha kontrolüm.o uüzden kafanda sorun yapma takma derim.
Periii_Ss Sevgi_yle bunun bilincindeyim cnm .merak etme. Sadece insanın aklına takılıyo benim 173 boy esim in 187 . Bebege yansirmi bilemmem artık
Sevgi_yle Periii_Ss bizde eşim 1.73 ben 1.67 yapısal biraz.ilk oğlum maşallah yaşıtlarına oranla uzun mesela.bu kız olacağı için narın olur diye tahmin ediyorum.😊
Aysegnl51 28+3 te 40 cm 1410 Gr di. Şuan 32+6 da gittim en son 45 cm 2410 Gr dedi ve ben hem çok zayıfım halaaa ve de 160 boyundayım bazen ilginç şeyler olabiliyor 😊
Yakubumm Periii_Ss amın cnm hiç bir sağlık sorunumuz yok çok şükür gayet iyi allhima şükürler olsun ama çok aktif çok hrektli oluolr maşallah
Btlaydn Periii_Ss decavit zaten eksik bişe oldugu için verilmiştir sana.tahlillernde eksik cıkmasa idi vemezdiler canm
tugbamehmet Periii_Ss 27 haftalığım dün gitttim dr 35 cm 1200 kilo olduğunu söyledi gayet normal dedi
zelis63 Ay_se1334 canm 1 saat sonra randevum var bakaym benm kaç olmus sana yazarm haklısın benmde 24. Haftada biraz azdı herkesinkine göre benmde aklıma takılmıstı gercekten
zelis63 Ay_se1334 canm 28. Hafta ve sonrası için 1 kilo üstü görünüyor gittim 28+4 bebek 1200 gram boyu 35 cm