Btlaydn Periii_Ss özel bişe yemiorm zaten ilk 4ay bişe yiyemedim salata dışında simdi cok sükür yemem iyi. Muz yiyorum her sabah sadece. İşte kuruyemiş. Sütlac baklava favorileriö arasında 😁
Periii_Ss Btlaydn ya ben sadece vitamin olarak decavit kullanoyirum kan ilaci da kullanoyorum da decavit i yeterli bulmuyirum doktorumla konusu cam ilaç değişimi için
Btlaydn Periii_Ss decavit bana saglık ocagı vermişti vitamin olarak Bi takım eksiklikler cıkınca doktorum onu kullanmamı istemedi. Baska Bi vitamin ilacı yazdı. Decavit ne alaka dedi istemedi o ilacı kullanmamı yani
Periii_Ss Btlaydn demekki bende de bi eksiklik gorseydiler verilerdi ama ben genede sorucam hem kocaman midemi bulandiriyo 🤢
Btlaydn Periii_Ss decavit zaten eksik bişe oldugu için verilmiştir sana.tahlillernde eksik cıkmasa idi vemezdiler canm
Periii_Ss Yakubumm Aaa😱😱 inanamiyorum mucize ya . Sağlık sorunlari varmı peki . Allah size bağışlasın 💖
Yakubumm Periii_Ss amın cnm hiç bir sağlık sorunumuz yok çok şükür gayet iyi allhima şükürler olsun ama çok aktif çok hrektli oluolr maşallah
Milena21 Periii_Ss ben 26 haftada gittim 31 cm sanrm ve baktm kısaymş inş düzelir ama kilosu iyi dedi doktorum
Canannncan Periii_Ss canım benim 28 de 35 di normal yani. Zaten kıyas yapmak da iyi değil çünkü genetik faktörler de var
Periii_Ss Canannncan amacım kıyas yapmak değil kesinlikle sadece merak ediyoruz böyle şeyleri Ona bakarsanız ozman herkes kıyas yapıyor 😅 ilk çocuk olunca tabi ki normal 2. Ci olsaydı sence sorarmiydim hiç tecrübe önemli işte