Gizemkara21 cerrah61 gitmiştim Başka doktorda görememişti sırtı dönüktü 😀 ama 1 hafta sonra başka hastaneden randevu aldım belki o net bir şey söyler ama kız hissediyorum ben 🥰
cerrah61 Gizemkara21 ay hadi bakalım anneler hisseder derler ama hayırlısı olsun sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🥰❤️
duygusm Gizemkara21 Detaylı ultrasona girmediniz mi? Orada baya netleşmiş oluyor. Haftanız baya ilerlemiş cinsiyet için, insan merak eder haliyle 😊
duygusm Gizemkara21 😊 doktor erkekken göremeyip kız dersem diye tereddüt etti demek ki... Beklemek zor ama sizin bebiş sizi biraz meraklandıracak anlaşılan 😊
Gizemkara21 Aylaaaa pek pipiye benzetemedim ama kıza da benzetemedim orası neresi ki acaba üçgen şeklinde 😕
Aylaaaa Gizemkara21 13 haftada doktor pipi dedi %100 dedi 16. Haftada kıza benziyo dedi bende 13 haftada bu resimde pipi neresi diye sordgmda orayı gösterdi anlamadm🤷🏻♀️
Aylaaaa Gizemkara21 bende inat ettim Bi erkek Bi kız oluyo 18. Haftamdaym gitmiyorum artık baktırmaya 🤦🏻♀️😂😂 net bşy söylesinler istyrm
Bayaz1995 Gizemkara21 23+4de nasıl hala cinsiyeti belli olmaz yaa çok garip🤦🤦başka doktorlara gidin ben 12haftadan öğrendim🤷🤷bu haftaya kadar söylemese çoktan değişirdim doktorumu🤣🤣
Gizemkara21 Bayaz1995 gittim gittiğimde görmedi sırtı dönüktü yavrumun 😀 artık haftaya ne olacak bakalım başka doktordan randevu aldım
Dilan90 Gizemkara21 canım kız gibi kızlardada biraz sıslık görünüyo erkek olması için uzantı lazım benm de kız böyle görünüyo aradakıde kordon gibi ama yinede bacak biraz kapalı gibi pipi görünmeyedebilir🙂
Gizemkara21 Dilan90 Aynen bende öyle düşünüyorum öylede hissediyorum kızım diye karnıma dokunuyorum tekmeliyo oğlum deyince tepki yok 😂