ShrBkr Kızlar selam 🤗 37+3 üm şuan, haftaya kontrolum var doktorum hem ultrason muayenesi yapicam hemde çatı muayenesi olucaksin dedi, sorum şu muayene doğumu tetikler mi ?? Ağrı sancı kanama birşey oluyor mu?? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız??
ozgeenur ShrBkr hiç milletin dediğine bakma canım gözümü korkuttular benim çok zor çok ağrıyo die hiç alakası yok 2 gun once bende oldum canim hic acimadi saniyelik bisey zaten 38. Haftamizdayiz bizde bende belki dogumu tetikler felan diyodum ama simdilik bisey yok beklemedeyiz😊😂
kayramom1 ShrBkr gecen gün ağrıyla acile gittim once uzun aparatla baktı sonra iki parmağıyla açıklığa baktı bisey olmadı 33 haftalık bu arada
kayramom1 ShrBkr gecen gün ağrıyla acile gittim once uzun aparatla baktı sonra iki parmağıyla açıklığa baktı bisey olmadı 33 haftalık bu arada
Seda_123 ShrBkr 37+6 oldum dün çatı muayenesi yaptı doktorum elini soktu mu sokmadı mı anlamadım bile çok acıyor falan diyenler oluyor şaşırıyorum valla onlara demek ki kendilerini rahat bırakmıyorlar ben hiç bişey hissetmedim valla canım 😂Valla benim kanamam olmadı açılma olduğu halde
ShrBkr ozgeenur evet canım bazılarına ağır geliyor sanırım, açısından falan korkmuyorumda doğumu tetikler diye endiselenmistim 38+3 te olucam ben doğum 39. Veya 40. Haftada olsun istiyorum kısmet
Sanemsoz Ben geçen hafta hazırlıksız bir şekilde oldum(36+1) .hiç acımadı sadece baskı hissettim.e haliyle biraz da utandım havalara baktım falan:)) nst’de sancım çıkmıştı da ondan bakmam lazım dedi dr’um. 1 cm açıklık var dedi. Bana biraz kanaman olabilir dedi ama 1 hafta geçti kanama lekelenme vs birşey olmadı. Çatıdan korkmayınız sıkıntı veren bir durum yok
ShrBkr Sanemsoz erken olmuşsun canım 38+3 te olucam ben erken değil aslında ama doğumu tetiklemesinden endişe etmiştim 39. Veya 40. Haftalarda doğum olsun istiyorum 😊bebeğimde ters dönmedi zaten nasıl olcak bakalim
Gurebaa ShrBkr ben de 38+3 te olucam inş sorduğun soruyu merak ediyordum iyi oldu 😅 umarım doğumu tetiklemez kişiden kişiye yapıdan yapıya fark ediyor.
Sanemsoz ShrBkr hayırlısı olsun☺️Benim dr aslında sancım çıkmasa çatı muayenesi yapmayı düşünmüyordu mecbur kaldı adam
ShrBkr Seda_123 acısından falan endişe etmiyorum korkmuyorum da canım biraz daha beklesin istiyorum canım bebeğim ters ama yine de yapılıyor herhalde çatı muayenesi
Apilhatice ShrBkr canım 34de sancım oldugu için oldum mecburen kanamam olmadı ağrı desen iki parmak sokuyorlar saniyelik bişey kasmadıgın zaman hissetmezsin bile dogumu tetıkler diyorlar enfeksiyon kapar diyorlar cok şükür bişey olmadı bende 38+4 oldum
Aselim19 bende 1 hafta önce oldum şuan 37+6yız hiç acımadı kanama falan da olmadı biz biraz kasılıyoruz bu tarz şeylerde o yüzden bu korku , bende gitmeden çok korkuyordum ama zaten saniyelik şeyler. doğumu tetikleyebilir diyorlar bende bişey olmadı o günden beri bekliyorum doğacak diye çünkü ntsde sancılarımda çıkmıştı ama tık yok🤷🏼♀️
ShrBkr Aselim19 burada postalarda doğumu tetikliyor acıyor diyorlar ya psikolojik etkilendik hepimiz on yargı oldu canım
Rbiaakn ShrBkr bende 39+5 ile bugün ilk defa oldum acı olmadı desem yalan olur ama dayanılmayacak bir acı da değil bu muayeneden sonra lekelenme olabilir dedi doktorum oldu hâlâ da oluyor sancıların artacaktır dedi çok şiddetli değil ama arttı iyice
ZulemEsra ShrBkr ufak tefek kanaman yada pembe akıntın olur ama korkulacak bir şey değil çatı muaynesi canım benim. Sonuç olarak içimizde 3 kilo civarında bebek çıkartmak niyetindeysek iki parmağın çok da lafı olmamalı🤭😂😂