Rahimde perdem vardı amelıyat oldum evlendıgım zaman ondan olelıkle kurtuldum. Çift rahim oldugumu uzun yıllardır bılıyorum tesadufen bel agrısı sıkayetıyle gıttıgım hastanede ultrasonda fark edılmıstı. Taa ki bebek fikrine karar verınce goruselım demıstı doktorumuz. Oyle de oldu gercekten brbrk ıstedıgımızde doktora gıttık. Dogal yollarla ılk ayımda hamıle kaldım sukurler olsun. Suan 36. Haftamdayım şükürler olsun🧿. Tum hamılelıgım dusuk ve erken dogum endısesıyle gectı hıc kolay bır hamılelık yasamadım. 31.haftada sancılarım baslamıstı durdurdular 36.haftaya kadar hıc kalkmadan yattım. Ama artık patlamaya hazır bır bomba gıbı beklemedeyım. Ins 37.haftayı goruruz cunku bugun nısanım geldı sancım olmadıgı ıcın doktor tekrar eve yolladı. Dogum sancılarının gelmesını beklıyoruz ıns oglum bıraz daha sabreder 🤲🏽🧿🙏🏼 Bızım hıkayemız boyle, herkesınkı cok farklı.. 36.haftaya gelebılmek bır mucıze demekten kendını alamıyor doktorum cunku cıft rahımlılerde daha erken haftalarda dogumlar meydana gelıyormus. Rısklı bır hamılelık gecırdıgım ıcın sezaryan olacagım bır de. Her seyı en ıyı bılen Allah’ım ona sığınmak ona dua etmek tüm hamileliğim boyunca beni umutlandıran kendimi iyi hissettiren en onemlı seydı.Umarım herkes guzel bır hamılelık gecırır ve sagsalım evlatlarını kucagına alır 🙏🏼🍀🧿