Esincim Merhaba güzel anneler benim gibi hem hamile olup hem okuyan var mı nasıl yürütüyorsunuz finaller başladı mı ders çalışmak zor geliyor mu biz 30+3 üz çatı ağrıları yüzünden derslere gitmek biraz zor geliyor
Erenveannesi Esincim lisans okusam muhtemelen dondururdum ama doktorda tez dönemine denk getirdim hamileliği bu yüzden evde çalışıyorum. O bile zor yani Allah size kolaylık versin ♥️
NurayHakyemez Esincim ne guzel ben de tekrar uniye gitmek istiyorun ama cocukla yapamamaktan korkuyorum yasim da 26
Susu1303 Esincim benim doğum sanırım finallere denk geliyor napcam bilmiyorum bir yandanda bunun stresi üzüntüsü 😔
Esincim Erenveannesi amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun evde bile olsa o agrılarla ders çalışmak zor oluyor
Esincim NurayHakyemez kesinlikle yaparsın biraz cesaret ben iki Çocukla ve hamileyim pes etmedim yaş 33
Erenveannesi Esincim kitap okusam uzanarak okuyamıyorum bilgisayarın başına geçsem belim ağrıyor off off doğduğunda yazamıcakmışım gibi zaten gerçekten hayat zor 😄
Esincim Erenveannesi evet ama bi de şöyle düşün bizim gibi okula gidip mecburi o rahatsız sıralarda oturma derdin yok hayat her şekilde cok zor 😂
Esincim EliniVermiyorHayatne kadar kaldı doğuma sezeryan mı normal mi stresten sınavda doğurmayasın sonra 🥰
Esincim Sdylk cok iyi anlıyorum 🥰bende biraz yatıyorum biraz kalkıp çalışıyorum eee bide tek işimiz ders çalışmak deil evde sorumluluklarımız var 😫 ay kendime acıdım şuan
Esincim [silindi] bebek doğduktan sonra daha zor olmaz mı en cok ta bebeği bırakıp derse gitmek zor gelir en azından suan karnımızda 😂