Pnrbtr Böyle bir gönderiyi 3. Kez açıyorum. 2si kimyasaldı ve sonu hüsrandı. Çatlamanın 11. Günü sanki hayalet bir çizgi var mı yoksa ben artık görmek istediğim için mi görüyorum. resimag.com/p1/125ccd8a22f.jpeg resimag.com/i/125ccd8a22f
Mrv1234 Pnrbtr canim simdi google kopyala yapistir deyip baktimda uzgunum ama ben goremedim ikinci cizgiyi adetin kac gun gecti aceba cok yenide olmus olabilir ondanda gozukmeyebilir cikmayabilir henuz
Pnrbtr Mrv1234 geçmedi 3 gün var. Evet fotoda çok da görünmüyor ama ben çok az görebiliyorum. Hayırlısı artık 😀
Mrv1234 Pnrbtr hayirlisi canim insallah istedigin gerceklesir canim bide adetin gecinc eyap bakalim adetten once farkli testler var onlarda yapsan belki cikabilir ama biraz masrafli onlar ben ilk gebeligimi oyle ogrenmistim mesele insalah vardir canim
Pnrbtr Burcudgnn Aysenuryk Hapyannecik Tgcycl sdnrkya Haticesultan Kvsryld sdnrkya Haticesultan Gulanelis Deletedmom00170 Umtays1620 kızlar dayanamadım kan verdim. Sonuç 34 çıktı. Adetime 3 gün var. Dualarınıza muhtacım. Lütfen bu sefer sağlıklı bir gebelik olsun. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden. Allah hiçbirimizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.
sdnrkya Pnrbtr canım ben görüyorum gibi ama artık o kadar çok test var ki görmek istedigimizden mi var olduğundan mi kafalar karıştı sen adet günün geçsin yine yap azıcık daha dayan ınsallah hayirli güzel haber alırsın 🙏
Pnrbtr sdnrkya öyle yapıcam. Ben de artık dersimi almışım zaten 2 kimyasaldan sonra haftasonunu bekleyip kan vericem. Allahım bu sefer nasip etsin
Haticesultan Pnrbtr canim hayali çizgiyi beende gördüm insallah sağlıklı guzel bi gebelik geçirirsin rabbim gönlüne göre versin :)
sdnrkya Pnrbtr seni çok.iyi anlıyorum bende bi düşük bi kimyasal yaşadım umitlenmemek en iyisi sonra atlatmak çok zor oluyo rabbim hayirli güzel haberler almanı nasip etsin
Haticesultan Pnrbtr amin canım rabbin gönlüne göre versin içini ferah tut :) herşey güzel olacak allahın izni ile