Merhaba sizlere bir sey sormak istiyorum.Ben gecen hafta aylik kontrolume bes gun kala bayildigim icin takibe gittigim hastanenin nobetci doktoruna gittim kendisi benim doktorm olmadigi icn hakli olarak acilen ne olduguna bakti ve gonderdi ben bes gun sonra aylik kontrol gunumde kendi doktoruma gittim doktorumun bana ilk dedigi"niye geldin zaten gecen gelmissin"oldu bende aylik kontrolume geldim cunku o gun duzgunce ne bebegimi gorebildim,ne bilgi alabildim,ne de ilaclarim degistirildi dedim bugun sana fazla bakmiycam dedi ve kovalarcasina ilgilenmeden muayeneyi sonlandirdi bir aydir bu kontrol gununu bekliyordum cinsiyeti ogrenmek ve bebegimi gormek icin goremedim hicbr sorumu soramadim verdigim ucretle kaldim anlayacaginiz,15 haftalik hamileyim ve hala folik asitle progestan kullaniyordum ben demesem bunlari artik birak demiyor ben soylemeden asla bir sey takip etmiyor ne tansiyon ölculuyor ne kan vs takip ediliyor hatta soyledigimde bakmayi kabul etmiyor surekli fenalik hissi carpinti yasiyorum bir kanima bile bakmiyor saglik ocagina gittigimde doktorunz neden bunlari takip etmiyor soyleyin diyorlar kime kulak vereyim sasirdim sizce bunlar normalmi herkestemi boyle oluyor bunu merak ediyorum.